Libnet.ro
UNICEF

05:15

Victor Ponta, despre statul de drept: Suntem in urma Frantei

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, despre statul de drept: Suntem in urma Frantei

Premierul Ponta a declarat, luni, la receptia organizata de Ziua Frantei, ca apreciaza ceea ce ambasadorul Saint-Paul a spus legat de statul de drept. in acest context, premierul a subliniat necesitatea unei colaborari intre cele doua tari si a recunoscut ca Romania se afla in urma Frantei din acest punct de vedere. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, la Ziua Frantei, despre statul de drept: Suntem in urma Frantei, dimineata ne uitam la ghilotina

Premierul Victor Ponta a spus, la receptia de Ziua Frantei, ca apreciaza ceea ce ambasadorul Francois Saint-Paul a spus legat de statul de drept, el aratand ca trebuie sa lucram impreuna, chiar daca Romania este putin in intarziere fata de Franta si ca in fiecare dimineata ne uitam la ghilotina, dar e un inceput, transmite Mediafax.

Victor Ponta, despre statul de drept: in fiecare dimineata, ne uitam la ghilotina

Premierul Ponta a declarat, luni, la receptia organizata de Ziua Frantei, ca apreciaza ceea ce ambasadorul Saint-Paul a spus legat de statul de drept. in acest context, premierul a subliniat necesitatea unei colaborari intre cele doua tari si a recunoscut ca Romania se afla in urma Frantei din acest punct de vedere.

Ce spune Victor Ponta despre dezbaterea referitoare la moscheea care urmeaza sa fie construita in Bucuresti

Victor Ponta a precizat, referitor la proiectul moscheii care ar urma sa fie construita in Bucuresti, ca se pune in aplicare o intelegere intre statul roman si statul turc, intelegere discutata inclusiv de fostul presedinte Traian Basescu.

Victor Ponta, optimist de Ziua Nationala a Frantei: Sper ca in octombrie sa punem o placuta la aeroportul Otopeni pe care sa scrie spatiul Schengen

Premierul Victor Ponta a fost prezent la ambasada Frantei din Bucuresti cu ocazia Zilei Nationale a acestei tari, unde a sustinut si un discurs in care si-a exprimat speranta ca in luna octombrie Romania va.

Ce spune Victor Ponta despre scandalul de coruptie in care este implicat

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Antena 3, despre ancheta instrumentata de DNA pe numele sau, despre motivul pentru care nu vrea sa demisioneze din functia de prim-ministru al Romaniei, dar si despre proiectele realizate de USL.

Ce crede Victor Ponta despre medicii romani

Premierul Victor Ponta a declarat ca are incredere in medicii romani si ca face recuperarea dupa interventia chirurgicala cu un kinetoterapeut roman. Mai mult, premierul Ponta a precizat ca a fost insotit.

Victor Ponta, despre scrisoarea trimisa de actorul Florin Piersic: il admir si il respect pentru tot ce a facut in viata si imi pare rau ca numele lui este folosit in porcariile zilnice cu care noi din pacate ne-am obisnuit!

Luni, a aparut pe internet o scrisoare dedicata premierului Victor Ponta si semnata de. actorul Florin Piersic - Al vostru, Florin Piersic. Scrisoarea publicata pe site-ul expunere. com nu are niciun autor pe.

Victor Ponta, despre sechestru pus de procurorii DNA: Este o procedura normala. Am pus la dispozitie apartamentul pe care il detin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca masura sechestrului asigurator dispusa de procurorii DNA in cazul sau este o procedura normala si ca a pus la dispozitia anchetatorilor apartamentul pe care.

Ponta, despre moscheea de la Bucuresti: Pun in aplicare o intelegere intre statul roman si cel turc

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la proiectul moscheii care ar urma sa fie construita in Bucuresti, ca este vorba de punerea in aplicare a unei intelegeri intre statul roman si statul turc, intelegere discutata inclusiv de fostul presedinte Traian Basescu.

Victor Ponta, de Ziua Frantei: Romania va intra in Schengen in OCTOMBRIE

Victor Ponta, premierul inculpat al Romaniei, a declarat la ambasada Frantei din Bucuresti cu ocazia Zilei Nationale a acestei tari, ca spera ca Romania sa intre in Schengen, cel putin cu granitele aeriene, inca din luna octombrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )