Libnet.ro
UNICEF

00:07

Stadionul Arcul de Triumf poate fi inchiriat de oricine

Online Sport Online Sport,
Stadionul Arcul de Triumf poate fi inchiriat de oricine

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, spune ca pe noua arena Arcul de Triumf se pot disputa si partide de fotbal in afara celor de rugby. continuă pe Online Sport

IONUT STROE: De luni vom avea posilitatea legala sa deblocam toate sporturile

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a afirmat, azi, in cadrul unei conferinte de presa la Prefectura Iasi, ca incepand de luni, in urma hotararii de Guvern prin care se va prelungi starea de urgenta, va avea posibilitatea de a debloca toate sporturile din Romania, inclusiv cele de contact, conform Agerpres.

Ministrul Sportului, Ionut Stroe, anunta redeschiderea tuturor sporturilor

In cadrul unei conferinte sustinute in fata Prefecturii din Iasi, Ministrul Sportului, Ionut Stroe, a facut anuntul ca in Romania se pot redeschide, legal, toate sporturile.

CORONAVIRUS |Ministrul Ionut Stroe anunta masuri de relaxare: Se vor debloca toate sporturile din Romania, inclusiv cele de contact

Noi relaxari a masurilor anti-Covid in sportul romanesc. Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a afirmat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, in urma hotararii de Guvern prin care se va.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )