Libnet.ro
UNICEF

17:45

StandardPoor's a inrautatit perspectiva ratingului Bulgariei de la stabila la negativa

Hotnews Hotnews,
 StandardPoor

StandardPoor's a inrautatit perspectiva ratingului Bulgariei de la stabila la negativa, din cauza cresterii economice lente, a ratei ridicate a somajului si a incertitudinilor politice provocate de protestele de strada frecvente, relateaza Bloomberg, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

StandardPoors a inrautatit perspectiva ratingului Bulgariei de la stabila la negativa

StandardPoors a inrautatit perspectiva ratingului Bulgariei de la stabila la negativa, din cauza cresterii economice lente, a ratei ridicate a somajului si a incertitudinilor politice provocate de.

StandardPoors a inrautatit perspectiva ratingului Bulgariei de la stabila la NEGATIVA

StandardPoors a inrautatit perspectiva ratingului Bulgariei de la stabila la negativa, din cauza cresterii economice lente, a ratei ridicate a somajului si a incertitudinilor politice provocate de.

S and P a inrautatit perspectiva ratingului Bulgariei de la stabila la negativa

Standard and Poor's a inrautatit perspectiva ratingului Bulgariei de la stabila la negativa, din cauza cresterii economice lente, a ratei ridicate a somajului si a incertitudinilor politice provocate de protestele de strada frecvente, relateaza sursele de presa.

StandardPoor146;s a inrautatit perspectiva ratingului Bulgariei de la stabila la negativa

StandardPoors a inrautatit perspectiva ratingului Bulgariei de la stabila la negativa, din cauza cresterii economice lente, a ratei ridicate a somajului si a incertitudinilor politice provocate de protestele de strada frecvente, relateaza.

Standard and Poor's a inrautatit perspectiva ratingului Bulgariei, la negativa

Agentia Standard and Poor's a inrautatit perspectiva ratingului Bulgariei de la stabila la negativa, din cauza cresterii economice lente, a ratei ridicate a somajului si a incertitudinilor politice, informeaza Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )