Libnet.ro
UNICEF

12:45

Statistica: Afacerile din comert au urcat in primele 9 luni cu 7,4%, cele mai mari cresteri fiind in comertul cu produse nealimentare

Hotnews Hotnews,
 Statistica: Afacerile din comert au urcat in primele 9 luni cu 7,4%, cele mai mari cresteri fiind in comertul cu produse nealimentare

Afacerile din comertul cu amanuntul au crescut in primele 9 luni din acest an fata de primele 9 luni din 2013) cu 7,4%, se arata intr-un comunicat transmis joi de Statistica. Cel mai mult au crescut vanzarile de produse nealimentare +11,1%), urmate de vanzarile de produse alimentare, bauturi si tutun +8,3%) si de comertul cu carburanti +0,2%). continuă pe Hotnews

Consumul isi revine: afacerile din comert au crescut in primele noua luni cu 7,4%

Cifra de afaceri din comertul cu amanuntul, cu exceptia vanzarilor de autovehicule si motociclete, a crescut in primele noua luni fata de aceeasi perioada a anului trecut, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 7,4%, fiecare.

Cat a incasat statul din redevente in primele sase luni din 2014

Valoarea redeventelor incasate de stat in primele sase luni ale acestui an au crescut cu 15% fata de aceeasi perioada din 2013, iar trei sferturi din suma a fost platita de Petrom.

INS: Afacerile din comertul cu amanuntul au crescut cu peste 7%, in primele noua luni

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut cu 7,4% in primele noua luni ale acestui an, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, fata de perioada similara a anului anterior, arata Institutul National de Statistica INS).

Numarul de sosiri si innoptari in unitatile turistice au crescut in primele noua luni cu 6,1%. De unde vin cei mai multi turisti

Sosirile si innoptarile in unitati turistice au crescut in primele noua luni, fata de aceeasi perioda a anului trecut, cu 6,1%, respectiv cu 5,7%, potrivit datelor anuntate luni de Institutul National de Statistica INS).

Numarul turistilor cazati in Romania a crescut cu 6,1% in primele noua luni

Numarul turistilor care au petrecut cel putin o noapte in unitatile de cazare din Romania a crescut cu 6,1% in primele noua luni ale acestui an comarativ cu perioada similara din 2013. De asemenea, numarul inoptarilor a crescut cu 5,7%, arata datele UInstitutului National de Statistica INS).

6,5 milioane de turisti ne-au vizitat tara in primele 9 luni, cei mai multi provenind din Ungaria si Bulgaria

In primele 9 luni din acest an atat sosirile cat si innoptarile turistilor au inregistrat cresteri cu 6,1 % respectiv cu 5,7 % comparativ cu perioada corespunzatoare din anul precedent), se arata intr-un comunicat de presa al Institutului National de Statistica. Sosirea unui turist se inregistreaza cand o persoana este inscrisa la receptia hotelului pentru a fi gazduita una sau mai multe nopti, in vreme ce innoptarea reprezinta inumarul de nopti in care acesta ramane cazat.

Vanzarile de ciment ale Holcim in Romania au crescut in primele noua luni ale anului

Vanzarile de ciment ale Holcim in Romania, unul dintre cei mai mari producatori de ciment, betoane si agregate la nivel local, au crescut in primele noua luni ale acestui an, contribuind la volumul total de 20,2 milioane de tone al livrarilor de ciment.

SIF Banat Crisana, profit de 4 ori mai mare in primele noua luni, fata de 2013

SIF1 Banat Crisana a raportat un profit de 151,36 milioane de lei, in primele noua luni ale anului, de peste 4 ori mai mare fata de perioada similara a anului trecut, cand acesta a fost de 36,18 milioane lei, datorita realizarii unui profit insemnat din tranzactii de vanzare de actiuni, potrivit unui raport publicat pe site-ul societatii.

Comertul cu amanuntul, avans de 7,4% al afacerilor in primele noua luni

Comertul cu amanuntul, cu exceptia vanzarilor de autovehicule si motociclete, a inregistrat o cifra de afaceri cu 7,4% mai mare in primele noua luni fata de perioada similara a anului trecut, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de.

Veniturile SIF Transilvania au scazut, in primele noua luni, de aproape cinci ori

SIF Transilvania SIF3) a inregistrat, in primele noua luni, venituri de 74 de milioane de lei 16,6 milioane euro), in scadere cu 78,4%, de la 342 milioane de lei in aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a reducerii vanzarilor de actiuni la 56,5 milioane de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )