Libnet.ro
UNICEF

07:15

Steaua Bucuresti a invins cu scandal Pandurii Targu Jiu si a urcat pe primul loc in clasamentul play-off-ului Ligii I

Adevărul Adevărul,
Steaua Bucuresti a invins cu scandal Pandurii Targu Jiu si a urcat pe primul loc in clasamentul play-off-ului Ligii I

Steaua Bucuresti a invins cu scorul de 1-0 0-0), formatia Pandurii Targu Jiu, printr-un gol marcat dintr-un penalti acordat la semnalizarea arbitrului aditional Adrian Comanescu, si a urcat pe primul loc in clasamentul play-off-ului Ligii I. continuă pe Adevărul

Steaua Bucuresti, noul lider in Liga 1, pentru prima data in acest sezon

Steaua s-a impus in fata Pandurilor Targu-Jiu, intr-o partida jucata, miercuri seara, la Turnu Severin scor 0-1, gratie unui penalty controversat transformat de Nicusor Stanciu, acordat in ultimele minute ale meciului, la un hands comis de Ioan Hora.

Cum a fost transformata tabara de refugiati politici de la Targu Jiu in lagar. Ceausescu si Dej au fost colegi de detentie

Gheorghe Gheorghiu Dej si Nicolae Ceausescu au fost inchisi in lagarul de la Targu Jiu, care a fost initial loc de refugiu pentru polonezii nevoiti sa plece din tara lor din cauza evenimentelor din cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Cum a fost transformata in lagar tabara de refugiati politici de la Targu-Jiu. Ceausescu si Dej au fost colegi de detentie

Gheorghe Gheorghiu Dej si Nicolae Ceausescu au fost inchisi in lagarul de la Targu-Jiu, care a fost initial loc de refugiu pentru polonezii nevoiti sa plece din tara lor din cauza evenimentelor din cel de-al Doilea Razboi Mondial.

O familie din Targu Jiu a luat acasa o batrana de 99 de ani care era singura si neajutorata

Sotii Patrascoiu, din Targu Jiu, au luat acasa o batrana aflata in pragul varstei de 100 de ani, pentru a avea grija de ea. Elena Brujan ajunsese sa traiasca din mila vecinilor, intr-o casa din chirpici, veche de aproximativ 200 de ani, pentru ca nu se mai putea ingriji singura.

O parte din restantele salariale de la Pandurii vor fi achitate saptamana viitoare

Primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru, membru in Consiliu de Administratie al clubului de fotbal Pandurii, a avut o intalnire cu unii fotbalisti.

Ce vedete gorjene au fost invitate la Zilele Municipiului Targu Jiu. Proiectul de amenajare a Caii Eroilor va fi prezentat in fata acestora

Conducerea Primariei Targu Jiua invitat o seama de gorjeni care s-au facut remarcati in diferite domenii pentru a participa la manifestarile dedicate Zilelor Municipiului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )