Libnet.ro
UNICEF

12:00

Steaua este ultima echipa calificata in optimile Cupei Romaniei

Online Sport Online Sport,
Steaua este ultima echipa calificata in optimile Cupei Romaniei

Steaua a eliminat Berceniul din Cupa Romaniei cu ajutorul rezervelor, scor 3-0, la capatul unui meci in care ros-albastrii au suferit in prima repriza si o buna parte din actul secund. Eliminarea lui Etienne, din minutul 71, a cantarit enorm. Gabi Iancu a profitat de eroarea portarului Andreescu si a reluat in poarta goala. Spre final, Iancu a mai inscris de doua ori creand impresia ca ros-albastrii au avut o misiune facila in fata echipei antrenate de dinamovistul Marin Dragnea. S-au mai calficat in optimi echipele Pandurii Targu Jiu, Otelul Galati, CFR Suceava, CSMS Iasi, ASA Targu Mures, Rapid Bucuresti, CFR Cluj, FC Brasov, Ceahlaul Piatra Neamt, Petrolul Ploiesti, Dinamo Bucuresti, CS Universitatea Craiova, FC Viitorul, Universitatea Cluj si Dacia Mioveni. continuă pe Online Sport

Steaua, ultima echipa calificata in optimile Cupei Romaniei, dupa ce a eliminat ACS Berceni

Steaua intregeste numarul echipelor care s-au calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei. Ros-albastrii au invins, joi, ACS Berceni, impunandu-se in fata divizionarei secunde cu 3-0.

Tripla Gabi Iancu si Steaua a devenit ultima echipa calificata in optimile Cupei, dupa ce a eliminat ACS Berceni

Steaua intregeste numarul echipelor care s-au calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei. Ros-albastrii au invins, joi, ACS Berceni, impunandu-se in fata divizionarei secunde cu 3-0.

Poiana Campina - Dinamo: 2-5. Alb-rosii au avut nevoie de reprizele de prelungiri pentru a se califica in optimile Cupei Romaniei

Dinamo este ultima echipa calificata in optimile Cupei Romaniei, din seria meciurilor de miercuri, dupa ce a invins Poiana Campina, scor 5-2.

Steaua Bucuresti, ultima echipa calificata in optimile de finala ale Cupei Romaniei

Steaua Bucuresti s-a calificat, joi seara, in faza optimilor a CupeiRomaniei, invingand, in deplasare, formatia ACS Berceni, cu scorul de 3-0. Golurile stelistilor au fost marcate de Iancu, in minutel.

VIDEO Poiana Campina - Dinamo 2-5. Alb-rosii au avut nevoie de prelungiri pentru a se califica in optimile Cupei

Dinamo este ultima echipa calificata in optimile Cupei Romaniei, din seria meciurilor de miercuri, dupa ce a invins Poiana Campina, scor 5-2.

Draghia trimite Rapidul in optimile Cupei Romaniei

Rapid a eliminat Botosaniul din 16-imile Cupei Romaniei, scor 5-4, dupa executarea loviturilor de departajare. Virgil Draghia, portarul giulestenilor, si-a ajutat echipa sa mearga in prelungiri printr-o serie de parade incredibile, pentru ca mai apoi, la penaltiuri, sa scoata in fata lui Ianc si sa ii ofere lui Nicolae Vasile posibilitatea de a califica echipa in optimile Cupei.

Petrolul s-a calificat in optimile Cupei Romaniei

Petrolul Ploiesti s-a calificat in optimile Cupei Romaniei dupa ce a trecut, azi, cu 3-0, de Unirea Jucu, o echipa din liga a treia.

Rapid Bucuresti si ASA Targu Mures s-au calificat in optimile Cupei Romaniei

Rapid Bucuresti s-a calificat, aseara, in optimile Cupei Romaniei, dupa ce a invins, pe teren propriu, echipa FC Botosani. Tot aseara, ASA Targu Mures a invins Concordia Chiajna si s-a calificat in optimile competitiei.

Dinamo Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei, invingand Fortuna Poiana Campina cu scorul de 5-2 dupa prelungiri

Dinamo Bucuresti este ultima echipa calificata miercuri in optimile CupeiRomaniei, trecand de Fortuna Poiana Campina, din Liga a II-a, cu scorul de 5-2 dupa prelungiri. Golurile dinamovistilor au fost.

Pandurii, Otelul,CSMS Iasi si Rapid CFR Suceava, primele echipe calificate in optimile Cupei Romaniei

Pandurii Targu Jiu, Otelul Galati, CSMS Iasi si Rapid CFR Suceava sunt primele echipe calificate in optimile de finala ale Cupei Romaniei. Gaz Metan Medias paraseste competitia in saisprezecimi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )