Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sterling Resources vinde un segment dintr-un perimetru petrolifer din Marea Neagra. Afla cine sunt cumparatorii

Antena3 Antena3,
Sterling Resources vinde un segment dintr-un perimetru petrolifer din Marea Neagra. Afla cine sunt cumparatorii

Compania Sterling Resources a semnat un acord cu ExxonMobil Exploration and Production Romania si OMV Petrom pentru vanzarea unui segment al perimetrului petrolifer 15 Midia din Marea Neagra. Tranzactia va fi. continuă pe Antena3

Sterling Resources vinde un perimetru petrolifer din Marea Neagra catre Petrom si Exxon, pentru circa 80 de milioane de dolari

Compania Sterling Resources vinde o parte dintr-un perimetru petrolifer din Marea Neagra catre Petrom si Exxon, pentru ajungand la circa 80 de milioane de dolari. Sterling Resources a anuntat semnarea unui acord cu.

Sterling vinde un perimetru petrolifer din Marea Neagra catre Exxon si OMV

Sterling Resources vinde catre ExxonMobil Romania si OMV Petrom un perimetru petrolifer ce reprezinta 11% din suprafata totala a concesiunii Midia si Pelican, la un pret intre 29,5 si 79 de milioane de dolari, in functie de indeplinirea unor conditii, conform surselor de presa.

Consortiul ExxonMobil si OMV Petrom a cumparat o parte din blocul Midia din Marea Neagra de la Sterling Resources

Sterling Resources a vandut catre consortiul format din ExxonMobil Exploration and Production Romania si OMV Petrom o parte a Blocului Midia din Marea Neagra, potrivit unui comunicat al companiei remis pietei bursiere si citat de stockhouse. com. Sterling Resources si-a vandut participatia de 65% din compania care detine licenta pentru exploatarea zacamintelor de hidrocarburi din blocul Midia, iar Petro Ventures Europe BV a vandut, la randul sau, participatia de 20%. Asa cum arata harta atasata, blocul Midia se invecineaza cu blocul Neptun, unde acelasi consortiu ExxonMobil - OMV Petrom a anuntat descoperiri importante de gaze naturale. Vom reveni cu amanunte.

Sterling vinde o parte dintr-un perimetru petrolifer din Marea Neagra catre Petrom si Exxon

Compania Sterling Resources a semnat un acord cu ExxonMobil Exploration and Production Romania si OMV Petrom pentru vanzarea unui segment al perimetrului petrolifer 15 Midia din Marea Neagra, la un pret intre 29,5 milioane dolari si 79 milioane dolari, in functie de indeplinirea unor conditii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )