Libnet.ro
UNICEF

00:07

Stiinta Bacau, infrangere in primul meci din Liga Campionilor

Adevărul Adevărul,
Stiinta Bacau, infrangere in primul meci din Liga Campionilor

Tauron MKS Dabrowa Gornicza a invins miercuri Stiinta Bacau cu 3-0 25-21; 25-15; 25-18) in prima etapa a Ligii Campionilor la volei feminin. continuă pe Adevărul

Romania-Norvegia: 23-25, in primul meci din preliminariile CE 2014 de handbal feminin.

Nationala de handbal feminin a Romaniei a fost invinsa miercuri, la Oradea, de campioana olimpica Norvegia, cu scorul de 23-25 10-11), in primul meci din grupa a 6-a preliminara a Campionatului European din 2014, conform Mediafax. Marcatoare: Romania Perianu 5 goluri, Marin 5, Bradeanu 4, Ardean Elisei 4, Nechita 2, Pintea 1, Oltean 1, Tatar 1 Norvegia Breivang 6 goluri, Riegelhuth 5, Mork 4, Loke 4, Oftendal 2, Solberg 1, Gosse 1, Sulland 1, Alstad 1. Portarul Paula .

Dumitru Dragomir a dezvaluit de ce nu mai sunt interesati fanii Stelei de meciurile din Liga Campionilor

Presedintele LPF este revoltat de pretul mare al biletelor pentru meciurile Stelei din Liga Campionilor, considerand ca aceasta decizie i-a indepartat pe fani de la stadion.

Real Madrid castiga partida cu Juventus. VEZI toate rezultatele serii din Liga Campionilor

Real Madrid s-a impus in derby-ul Grupei B a Ligii Campionilor, invingand cu 2 - 1 pe Juventus. Dubla lui Cristiano Ronaldo a adus nu doar victoria spaniolilor, ci a insemnat si faptul ca portughezul a.

Meciuri tari diseara in Liga Campionilor. Milan - Barcelona, Arsenal - Dortmund. Programul complet si clasamentele

Cea de-a treia etapa din Liga Campionilor incepe diseara, cand sunt programate meciuri in patru grupe, printre care si cea a Stelei.

Basel, ultima sansa! Steaua joaca diseara in Liga Campionilor si daca nu castiga poate spune adio calificarii mai departe

Steaua a plecat cu ganduri mari in aceasta campanie din Liga Campionilor si, cel putin la nivel declarativ, chiar a dat impresia ca se poate bate pentru unul dintre primele doua locuri din grupa.

Rezultate Liga Campionilor: Primul punct pentru Steaua, Schalke, zdrobita de Chelsea!.

Liga Campionilor a ajuns la cea de a treia etapa, din faza grupelor, care se va incheia in aceasta seara. Meciurile din grupele E-H, disputate marti seara, au adus cateva rezultate neasteptate, printre altele si umilinta suferita de Schalke, pe teren propriu, in fata lui Chelsea, conform Mediafax. Marti Grupa E: Schalke 04 Germania) - Chelsea Londra Anglia) 0-3 Au marcat: Fernando Torres 5, 69, Hazard 87 Steaua Bucuresti Romania) - FC Basel Elvetia) 1-1 Au marcat: Tatu 88 / .

Liga Campionilor a devenit un cosmar, bine platit, pentru Steaua

Campania formatiei Steaua in Liga Campionilor se transforma intr-un esec de proportii, nu atat din punct de vedere sportiv cat mai ales din perspectiva relatiei cu fanii.

VIDEO Steaua, cea mai bezmetica echipa din Liga Campionilor: cifre alarmante pentru internationalii campioanei Romaniei inaintea dublei cu Grecia

Steaua a zburdat in preliminariile Ligii, dar gafaie in faza grupelor. ingrijorator e ca, inclusiv oamenii pe care se bazeaza Piturca in tentativa de a duce Romania la Mondiale au prea putine realizari fotbalistice. Adevarul prezinta bilantul lor.

Atentie, Romania! Cel mai dur jucator din Liga Campionilor este un grec

Nationala Romaniei va juca impotriva Turciei barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial, pe 15 si pe 19 noiembrie.

Barajul cu Grecia a amanat o etapa din Liga 1 - Dumitru Dragomir: Daca nu se califica la Mondial, Piturca trebuie sa plece

Comitetul de Urgenta al FRF a hotarat, marti, sa amane etapa din Liga 1 care urma sa se desfasoare inainte de barajul cu Grecia preliminarii CM de fotbal). Nu am loc de intors, e de interes national. Daca nu se califica la Mondial, Piturca trebuie sa plece. Daca nici acum, cand are toate conditiile, atunci cand?, a declarat Dumitru Dragomir, presedintele LPF.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )