Libnet.ro
UNICEF

13:30

Stirile ProTV: Interviu exclusiv. Ce spune presedintele Microsoft despre dosarul in care apare numele firmei

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Interviu exclusiv. Ce spune presedintele Microsoft despre dosarul in care apare numele firmei

Intram intr-o perioada in care inteligenta artifciala va fi in centrul economiei pentru urmatorii 30-40 ani. Va trebui sa conectam totul mai bine, si sa invatam lucruri noi. E declaratia presedintelui Microsoft, aflat pentru prima data in Romania. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Klaus si Carmen Iohannis, la banchetul imperial din Japonia. Tinutele purtate de cei doi

Presedintele Klaus Iohannis, impreuna cu sotia sa, au participat, marti, la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito si ulterior la banchetul imperial dedicat acestei ceremonii.

Stirile ProTV: Poveste trista, dar adevarata. in Romania sunt copii care nu au facut un dus niciodata

Jurnalistul Alex Dima a povestit, marti, in cadrul podcastului Romania, stii bine, transmis LIVE pe www. stirileprotv. ro, pe Facebook si pe YouTube un episod emotionant despre inceputurile proiectului MagiCAMP.

Interviu EXCLUSIV cu Victor Ponta, dupa discutiile cu PNL: Nu am cerut niciun minister. Le-am spus politicos ca nu-i votez

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a dezvaluit miercuri, pentru Antena 3, tot ce a discutat cu Ludovic Orban, liderul PNL. Victor Ponta a spus ca nu sustine Guvernul PNL pentru ca nu este un proiect.

INTERVIU EXCLUSIV Regizorul Andrei Serban: Aproape ca am renuntat sa mai vreau sa lucrez in teatrul american Am gasit la New York o cenzura mai periculoasa ca cea din Comunism

In contextul Festivalului National de Teatru FNT) regizorul Andrei Serban a vorbit in exclusivitate pentru B1. ro despre conditia teatrului romanesc de astazi si despre piesa Richard al III-lea de la teatrul Bula.

VIDEO Presedintele Microsoft, Brad Smith, a vorbit la Bucuresti despre automobile si inteligenta artificiala, prezentand si imagini cu Capitala de acum peste 100 de ani

Oamenii ar trebui sa se gandeasca in mod serios daca locurile de munca le pot fi afectate de dezvoltarea tehnologiilor de inteligenta artificiala, a spus Brad Smith, presedinte al Microsoft, intr-un discurs la Bucuresti. El a prezentat si imagini cu Bucurestiul fara masini, acum 120 de ani, facand o paralela intre cum a schimbat lumea automobilul acum un secol si cum ar putea sa o schimbe inteligenta artificiala, in urmatorii 20-30 de ani. Societatea trebuie, cum a facut si acum 100 de ani, sa fie sprintena, prompta si sa se adapteze in fata schimbarilor.

Ce spune prezidentiabilul UDMR despre Republica Moldova si ideea de Unire: Sentimental, inteleg. Dar de ce ar renunta Rep. Moldova la statalitate ca sa devina patru-cinci judete in estul Romaniei?

Republica Moldova trebuie sa vina spre Uniunea Europeana, asta ar trebui sa fie strategia Romaniei, a declarat Kelemen Hunor, prezidentiabilul UDMR, in cadrul unui interviu HotNews. ro. Eu cred ca soarta Romaniei si soarta Republicii Moldova, soarta comuna, este in Uniunea Europeana si nu prin unificare, a declarat Kelemen Hunor, adaugand ca orice astfel de discutie trebuie tratata si cu partenerii Romaniei pentru ca nimeni nu e pregatit de un conflict cu Rusia. Dinspre Rusia niciodata nu a venit spre noi nici libertate, nici prosperitate, nici securitate, a mai spus candidatul UDMR.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )