Libnet.ro
UNICEF

10:15

Stoican, resemnat dupa infrangerea din derby-ul: Nu aveam cum sa-i oprim

Online Sport Online Sport,
Stoican, resemnat dupa infrangerea din derby-ul: Nu aveam cum sa-i oprim

Flavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo, s-a resemnat dupa 0-3 cu Steaua si a recunoscut ca nu a avut cum sa-i opreasca pe jucatorii rivalei din Ghencea. continuă pe Online Sport

Ultimile bilete puse in vanzare pentru derby-ul Steaua - Dinamo. Cat costa un tichet

Derby-ul Ligii 1, care se va disputa, vineri, 31 octombrie, de la ora 20. 30, va fi prima confruntare dintre Steaua si Dinamo in noul sezon. Ultimele bilete au fost scoase la vanzare la casele de la Arena Nationala.

Simona Halep, incerta pentru derby-ul Steaua-Dinamo

Asteptata la meciul programat vineri seara pe Arena Nationala, campioana noastra Simona Halep nu a confirmat inca prezenta la derby-ul Romaniei dintre Steaua si Dinamo.

STEAUA-DINAMO: Echipele de start la derby-ul din aceasta seara (LIVE, 20:30)

Steaua si Dinamo se intalnesc pentru a 157-a oara in ceea ce numim Clasicul Romaniei, cel mai asteptat derby al fotbalului autohton, care in campionat isi consuma al 131-lea episod.

STEAUA-DINAMO: Echipele probabile la derby-ul din aceasta seara (LIVE, 20:30)

Steaua si Dinamo se intalnesc pentru a 157-a oara in ceea ce numim Clasicul Romaniei, cel mai asteptat derby al fotbalului autohton, care in campionat isi consuma al 131-lea episod.

Keseru poate juca in derby-ul cu Dinamo

Vesti bune pentru antrenorul stelist Costel Gilca cu o zi inaintea derby-ului cu Dinamo programat pe Arena Nationala.

E tristete la Dinamo, dupa eliminarea din Cupa Romaniei. Stoican il felicita pe Niculescu

Surpriza optimilor Cupei Romaniei, eliminarea FC Dinamo, scor 1-0, de catre CS Mioveni, a produs neliniste in randul oficialilor dinamovisti. Tehnicianul Flavius Stoican a declarat ca este tristete la club, dar ca il felicita pe antrenor adversarilor, fostul dinamovist Claudiu Niculescu, pentru victorie.

Supercupa Cataluniei, consolarea Barcei dupa infrangerea din El Clasico

La patru zile dupa ce a pierdut confruntarea cu Real Madrid, FC Barcelona a cucerit Supercupa Cataluniei, trofeul pentru care se lupta exclusiv cu Espanyol. Dupa timpul regulamentar rezultatul era egal, 1-1, iar trupa blaugrana a facut diferenta dupa loviturile de departare 4-2).

Basescu: Dupa alegerile din Republica Moldova fac vizita de ramas bun si voi cere cu acest prilej cetatenia

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, intr-un interviu acordat postului national de televiziune Moldova 1, ca dupa alegerile parlamentare din Republica Moldova va face o vizita de ramas bun la .

Basescu: Dupa alegerile din R. Moldova fac vizita de ramas bun si voi cere cu acest prilej cetatenia

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, intr-un interviu acordat postului national de televiziune Moldova 1, ca dupa alegerile parlamentare din Republica Moldova va face o vizita de ramas bun la Chisinau, ocazie cu care va cere si cetatenia, informeaza Mediafax.

Politia a deschis un dosar penal pe numele deputatului Mircia Muntean dupa accidentul din Deva

Deputatul PSD Mircia Muntean s-a ales cu un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in urma accidentului rutier in care a fost implicat in Deva, localitatea in care a ocupat functia de primar.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )