Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stolojan: Voci din sectorul bancar nu au interes ca Romania sa intre in zona euro.

România Liberă România Liberă,
Stolojan: Voci din sectorul bancar nu au interes ca Romania sa intre in zona euro.

Theodor Stolojan sustine ca voci din sectorul financiar-bancar au interese ca Romania sa nu intre in zona euro, relateaza Mediafax. In discursul sau sustinut vineri, la Pitesti, in cadrul unei dezbateri pe tema Parlamentului European si a fortei de munca in Uniunea Europeana, eurodeputatul Theodor Stolojan a facut comparatia intre unii dintre oamenii de afaceri care spuneau inainte de 2007 ca Romania nu este pregatita sa intre in Uniunea Europeana si cei care afirma acum ca Romania nu este . continuă pe România Liberă

Fitch: Situatia din sectorul bancar duce Romania pe planul doi, in regiune

Tara noastra se plaseaza in esalonul doi al tarilor din regiune in ceea ce priveste revenirea sectorului bancar, cu o profitabilitate scazuta, un nivel ridicat al creditelor neperformante si riscuri legate de imprumuturile in valuta, potrivit unui raport al agentiei de rating Fitch.

Fitch: Situatia din sectorul bancar plaseaza Romania in esalonul secund al tarilor din regiune

Romania se plaseaza intr-un esalon secund al tarilor din regiune in ceea ce priveste revenirea sectorului bancar, cu o profitabilitate scazuta, un nivel ridicat al creditelor neperformante si riscuri legate de imprumuturile in valuta, se arata intr-un raport al agentiei de rating Fitch.

Biciclist, accidentat mortal pe un drum din Sectorul 1 al Capitalei

Un barbat a murit, miercuri, intr-un accidet rutier petrecut pe Soseaua Chitilei din Sectorul 1 al Capitalei, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau, citat de Mediafax. Barbatul si-a.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )