Libnet.ro
UNICEF

16:30

Strainii nu mai au voie sa intre in Romania. Care sunt exceptiile conform noilor masuri

Adevărul Adevărul,
Strainii nu mai au voie sa intre in Romania. Care sunt exceptiile conform noilor masuri

Incepand de maine seara, accesul strainilor pe teritoriul Romaniei, prin punctele de trecere a frontierei va fi interzis. Accesul acestora este permis doar pentru tranzit, dar si cu cateva exceptii. continuă pe Adevărul

Uniunea Europeana isi inchide granitele, in mod oficial: care sunt exceptiile de la regula

Oficialii Uniunii Europene se grabesc sa adopte solutii din ce in ce mai radicale pentru micsorarea ritmului de raspandire a infectiilor cu coronavirus. in acest, tocmai a fost luata o decizie fara precedent. in unanimitate, in cadrul unei teleconferinte cu toti liderii de state din UE, membrii Uniunii Europene au decis inchiderea granitelor la nivelul .

Granita dintre SUA si Mexic se inchide pentru calatoriile non-esentiale. Ce spun cele doua parti si care sunt exceptiile acordului

Statele Unite si Mexic au ajuns la un consens privind restrictionarea tranzitului la granita comuna, ce va mai fi deschisa doar pentru calatoriile esentiale, intr-un efort de a limita raspandirea noului.

Intervalul in care romanii nu mai au voie sa iasa din case. Care sunt exceptiile. Declaratii MAI

Astazi, 21 martie a. c. , incepand cu ora 20:00 va avea loc o declaratie de presa la sediul MAI. Declaratia va fi sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat. MAI, noi masuri pentru combaterea coronavirusului in acest moment s-au confirmat 367 de cazuri de persoane .

CFR Calatori ia masuri drastice impotriva COVID-19! Care sunt noile reguli de rezervare a locurilor

Pentru evitarea raspandirii infectarii cu coronavirus, CFR Calatori a decis sa modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri pe toata perioada starii de urgenta. Astfel, se va aplica regula un loc liber, un loc ocupat, astfel incat pasagerii sa pastreze o distanta de siguranta intre ei. Rezervarile pentru vagoanelor de dormit sau cuseta se .

Criza coronavirus in Romania. Care este cel mai rau scenariu si cand este asteptat varful epidemiei

Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a comentat pentru Digi 24 ca unul dintre cele mai reele scenarii care i se poate intampla Romaniei e cresterea in ritm alert a imbolnavirilor. Din pacate, Tataru estimeaza ca acest lucru e posibil pe la jumatatea lunii viitoare. Pericol de Paste, cand romanii vin acasa Tataru .

Judetul din Romania care nu a mai raportat niciun caz de coronavirus. Cum a fost posibil asta

Pana la data de 18 martie 2020, ora 18:00, au fost confirmate 261 cazuri de infectie cu coronavirus COVID-19. in ultimele zile au fost confirmate in medie aproximativ 30 de cazuri. Desi situatia este pe un trend ascendent, intr-un judet din Romania s-a oprit timpul in loc. Cum a fost posibil sa nu mai raporteze .

Medicul Monica Pop, anunt pentru romanii care isi fac provizii. Care sunt alimentele pe care le recomanda

Alimentatia trebuie sa fie una cat mai corecta in aceasta perioada de criza fara precedent provocata de pandemia de coronavirus, averizeaza medicul Monica Pop. Aceasta recomanda ca, in ceea ce priveste proviziile pe care romanii le fac in aceste zile, ceaiurile si biscuitii sa nu lipseasca. Provizii pentru autoizolarea de coronavirus Pe fondul crizei majore .

Coronavirus pune in pioneze viitorul turneelor de tenis din 2020: care sunt anulate

Oficialii ATP si WTA au fost nevoiti sa ia o decizie radicala legata de viitorul competitiilor programate in urmatoarele luni. Din cauza pandemiei, cele mai multe concursuri nu se vor mai tine. Masurile legate de anularea evenimentelor sportive au fost luate in fiecare colt al mapamondului. Fiecare tara a luat masuri pe marginea acestui subiect, .

Curs valutar BNR, 18 martie 2020. Care sunt cotatiile de azi

BNR va emite noul curs valutar miercuri, 18 martie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR miercuri, 18 martie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valoarea monedelor lumii miercuri, 18 martie 2020. Data .

India a inceput sa stampileze pe maini oamenii care sunt banuiti ca au noul coronavirus. Tara ar putea deveni noul focar al pandemiei

India a inceput sa stampileze pe maini oamenii care sunt banuiti ca au noul coronavirus iar cei care nu respecta regulile de carantina sunt arestati Carantina acasa este mesajul care apare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )