Libnet.ro
UNICEF

07:45

CFR Calatori ia masuri drastice impotriva COVID-19! Care sunt noile reguli de rezervare a locurilor

Playtech Playtech,
CFR Calatori ia masuri drastice impotriva COVID-19! Care sunt noile reguli de rezervare a locurilor

Pentru evitarea raspandirii infectarii cu coronavirus, CFR Calatori a decis sa modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri pe toata perioada starii de urgenta. Astfel, se va aplica regula un loc liber, un loc ocupat, astfel incat pasagerii sa pastreze o distanta de siguranta intre ei. Rezervarile pentru vagoanelor de dormit sau cuseta se . continuă pe Playtech

CFR Calatori suspenda trenuri internationale, dar si de trafic intern

Reprezentantii CFR Calatori au emis aseara un comunicat de presa prin care anunta noi masuri de preventie impotriva virusului COVID-19. Astfel, mai multe trenuri internationale vor fi suspendate, insa si cateva de trafic intern, cel putin pana la data de 16 aprilie, cu posibilitate de prelungire.

Masuri CFR Calatori in criza coronavirus - Se aplica regula un loc liber, un loc ocupat, astfel incat pasagerii sa stea dispersati in vagoane

Pentru combaterea raspandirii infectiei cu Covid-19 si pentru protectia, siguranta si securitatea calatorilor si a personalului propriu, CFR Calatori a decis sa ia masuri pentru a asigura spatiu intre pasageri, in trenuri. Se va aplica regula - un loc liber, un loc ocupat - astfel incat pasagerii sa stea dispersati intr-un vagon. Acelasi principiu se aplica si in cazul vagoanelor de dormit sau cuseta.

COVID-19 |CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri pentru asigurarea protectiei calatorilor pe perioada starii de urgenta

CFR Calatori a decis sa ia masuri pentru a asigura spatiu intre pasageri, in trenuri, urmand sa aplice regula - un loc liber, un loc ocupat - astfel incat pasagerii sa stea dispersati intr-un vagon. Acelasi principiu se aplica si in cazul vagoanelor de.

Antena, masuri drastice. Taie salariile angajatilor si disponibilizeaza o parte din ei

Antena ia masuri drastice in contextul epidemiei cu coronavirus! Cunoscutul trust taie salariile unor angajati si disponibilizeaza o parte din ei. Ce mesaj au primit cei care lucreaza la productii care s-au suspendat momentan? Antena taie salariile angajatilor si disponibilizeaza o parte din ei Masurile in gurpul Intact sunt foarte drastice! in perioada grea pe .

Kanal D, masuri drastice in plina criza epidemiologica! Ce se intampla cu Bravo, ai stil! Celebrities

Schimbari mari se intampla la Kanal D si sunt generate de starea de urgenta medicala impusa de pandemia de Covid-19. Citeste mai jos ce se intampla in televiziunea Kanal D. Ce schimbari aduce Kanal D in grila Potrivit unui comunicat emis de directorii acestei televiziuni, din dorinta protejarii angajatilor si familiilor acestora, a colaboratorilor si .

CFR Calatori a anuntat suspendarea temporara a circulatiei trenurilor care fac legatura intre Romania si Ungaria

CFR Calatori a anuntat ca circulatia trenurilor in trafic international intre Romania si Ungaria este suspendata temporar pentru a reducere riscul raspandirii coronavirusului.

CFR Calatori suspenda temporar alte zece trenuri pentrucombaterearaspandirii infectiei cu Covid-19, dupa ce Ungaria a inchis granita

CFR Calatori suspenda temporar circulatia trenurilor in trafic international care fac legatura intre Romania si Ungaria, in vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19 si ca urmare a deciziei Ungariei de a-si inchide granitele pentru cetatenii.

CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri din cauza pandemiei de coronavirus

CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri, pentru protectia calatorilor pe perioada starii de urgenta, urmand sa se aplice regula un loc liber, un loc ocupat.

CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri

CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri, pentru protectia calatorilor pe perioada starii de urgenta, urmand sa se aplice regula un loc liber, un loc ocupat. De asemenea, vor fi puse in circulatie vagoane in plus.

CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri. Metoda aplicata pentru protectia pasagerilor

CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri pentru asigurarea protectiei calatorilor pe perioada starii de urgenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )