Libnet.ro
UNICEF

05:45

Studiu: Locurile cu cel mai mare risc de a deveni focare Covid sunt restaurantele, salile de sport si cafenelele

Hotnews Hotnews,
 Studiu: Locurile cu cel mai mare risc de a deveni focare Covid sunt restaurantele, salile de sport si cafenelele

Un studiu publicat in revista Nature a analizat circulatia a 98 de milioane de oameni din zece orase americane, stabilind ca locurile cu cel mai mare risc de a deveni focare Covid sunt restaurantele, salile de sport si cafenelele. continuă pe Hotnews

Cel mai mare producator de camasi din Romania inchide majoritatea magazinelor

Compania Braiconf SA, cel mai mare producator de camasi din Romania, cu o traditie de 70 de ani pe piata, isi reconfigureaza strategia si inchide majoritatea magazinelor, in special cele din mall-uri, mai ales dupa ce unele centre comerciale au continuat sa ceara chirie in lockdown.

AMCHAM: Tehnologiile avansate, atragerea de investitii in capacitati de productie si turismul prezinta cel mai mare potential pentru viitorul investitiilor in Europa Centrala si de Est

Potentialul Europei Centrale si de Est de a deveni o platforma pentru dezvoltarea sustenabila a afacerilor in domeniul tehnologiilor avansate, productiei, inteligentei artificiale, tehnlogiei cloud, precum si o destinatie pentru turismul de lux si cultural, a fost subiectul analizat de investitorii prezenti sau interesati de aceasta zona in cadrul forumului regional de investitii organizat de Camerele de Comert Americane AmCham) din aceste tari, potrivit unui comunicat de presa.

Aproape 950 de noi cazuri de COVID-19 in Capitala. Cluj, cel mai mare bilant zilnic de la debutul pandemiei - 707 Situatia in judete

Aproape 950 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore in Capitala, in timp ce topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri este deschis de Cluj, cu 707 cazuri, numar record. Peste 400 de noi imbolnaviri au fost raportate si in Timis, in timp ce in alte 5 judete s-au inregistrat mai mult de 300 de cazuri in ultimele 24 de ore.

Ce avere a facut temutul interlop Ion Clamparu. Politistii spanioli il descriau drept cel mai mare traficant de femei din lume

Mafiotul care controla cea mai puternica retea de prostitutie din Spania si din Europa, Ioan Clamparu, a creat in trecut un adevarat imperiu, dupa ce a umplut Madridul cu prostituate aduse din.

Ce se intampla cu Cinema City: cel mai mare operator de cinema din Romania a facut anuntul trist

In timp ce mall-urile din Romania raman deschise, chiar daca s-au inchis pietele, restaurantele si multe alte domenii de activitate, ultima lovitura a fost adresata amatorilor de.

Slobozia, cel mai mare focar COVID din Ialomita, intra in carantina de la miezul noptii

Din cauza numarului mare de infectari cu COVID-19, municipiul Slobozia este considerat principalul focar al judetului Ialomita. Pentru a tine situatia sub control, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a propus carantinarea orasului.

Doi romani din 10 sunt obezi si au risc cu 50% mai mare sa moara de COVID-19. Sfaturile pentru supravietuire ale unui nutritionist

Riscul persoanelor obeze de a se imbolnavi de COVID-19 este cu aproape 50% mai mare fata de riscul celor cu greutate normala, iar riscul de a deceda este in medie cu 48% mai mare. Presedintele Asociatiei Romane de Educatie in Diabet, Cornelia Bala, a explicat ce pot face persoanele obeze pentru a evita riscul infectiei.

Alimentele pe care cardiologii nu le consuma niciodata. Sunt un mare risc pentru sanatate

Medicii cardiologi au constatat de mult care sunt efectele unui regim de viata nesanatos asupra pacientilor lor. Chiar daca pot trece cu vederea un pahar cu vin rosu, o portie de cartofi prajiti, o carne mai grasa sau o felie de tort, exista alimente pentru care indulgenta lor dispare. Alimente cu mare risc pentru sanatate: .

Telefoanele mobile, un posibil transmitator al Covid-19? Ce arata cel mai recent studiu

Numarul de persoane infectate cu noul coronavirus creste de la o zi la alta, motiv pentru care specialistii in sanatate incearca sa gaseasca solutii pentru stoparea raspandirii virusului. Cercetatorii de la Universitatea din Sao Paolo au facut, recent, o descoperire uimitoare: telefoanele mobile pot fi un transmitator al Covid-19. Iata cum este posibil asa ceva! .

Cel mai bun influencer din Romania in 2020. O mare surpriza: a luat fata tuturor

S-a ales cel mai bun influencer din Romania din acest an, iar saptamana viitoare va primi premiul Romanian Social Media Star of 2020, la gala E! People`s Choice Awards. Cel mai bun influencer din Romania in 2020 Astfel ca cel mai bun influencer din Romania din acest an este nimeni alta decat splendida Cristina Ich, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )