Libnet.ro
UNICEF

00:07

SUA AMENINTA Rusia cu EXCLUDEREA din G8

Antena3 Antena3,
SUA AMENINTA Rusia cu EXCLUDEREA din G8

Rusia risca sa piarda locul in organizatia statelor puternic industralizate - G8 -, avertizeaza secretarul de Stat american, John Kerry, in contextul operatiunilor militare ruse din Ucraina. Daca operatiunile. continuă pe Antena3

UPDATE. John Kerry ameninta Rusia cu excluderea din G8.

Rusia risca sa piarda locul in organizatia statelor puternic industralizate - G8 -, avertizeaza secretarul de Stat american, John Kerry, in contextul operatiunilor militare ruse din Ucraina, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Ucraina a inceput mobilizarea trupelor. In Crimeea sunt deja 15. 000 de militari rusi si doua nave, sustine un oficial ucrainean Daca operatiunile din Ucraina continua, presedintele Vladimir Putin ar putea sa nu mai aiba niciun summit G8 la Soci, ba chiar Rusia ar .

John Kerry ameninta Rusia cu excluderea din G8.

Rusia risca sa piarda locul in organizatia statelor puternic industralizate - G8 -, avertizeaza secretarul de Stat american, John Kerry, in contextul operatiunilor militare ruse din Ucraina, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Ucraina a inceput mobilizarea trupelor. In Crimeea sunt deja 15. 000 de militari rusi si doua nave, sustine un oficial ucrainean Daca operatiunile din Ucraina continua, presedintele Vladimir Putin ar putea sa nu mai aiba niciun summit G8 la Soci, ba chiar Rusia .

Secretarul de Stat american John Kerry ameninta Rusia cu excluderea din G8

Secretarul de Stat american John Kerry a atras atentia ca Rusia ar putea parasi G8, in contextul operatiunilor militari ruse din Ucraina. Daca operatiunile din Ucraina continua, presedintele Vladimir .

SUA indeamna Rusia sa evite provocarile in criza din Ucraina.

Statele Unite si Alianta Nord-Atlantica indeamna Rusia sa evite provocarile in criza din Ucraina, avertizand ca urmaresc indeaproape manevrele militare ruse din regiune, informeaza Mediafax. Urmarim cu atentie manevrele militare ruse de-a lungul frontierei cu Ucraina. Ne asteptam ca Rusia sa fie transparenta in legatura cu aceste activitati si sa evite actele de provocare, a declarat Jay Carney, purtatorul de cuvant al Presedintiei SUA, citat de AFP. Seful Pentagonului, Chuck Hagel, a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )