Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Un avion usor s-a prabusit pe o autostrada din statul Georgia. Patru persoane si-au pierdut viata (VIDEO)

B1 B1,
SUA: Un avion usor s-a prabusit pe o autostrada din statul Georgia. Patru persoane si-au pierdut viata (VIDEO)

Un avion usor, de tip Piper PA-32, s-a prabusit, vineri, pe o autostrada din statul american Georgia, informeaza CBS News. Toate cele patru persoane aflate la bordul avionului si-au pierdut viata. Avionul. continuă pe B1

LIVE VIDEO de la locul accidentului: Patru morti, dupa ce un avion s-a prabusit pe o autostrada din SUA

Un avion usor s-a prabusit pe o autostrada din statul american Georgia, in apropierea orasului Atlanta, accidentul soldandu-se cu patru morti, informeaza Mediafax.

SUA: Patru morti dupa prabusirea unui avion usor pe o autostrada

Un avion usor s-a prabusit, vineri, pe o autostrada din statul american Georgia, in apropierea orasului Atlanta, accidentul soldandu-se cu patru morti, informeaza CBS News.

Patru morti dupa prabusirea unui avion usor pe o autostrada, in SUA

Un avion usor s-a prabusit, vineri, pe o autostrada din statul american Georgia, in apropierea orasului Atlanta, accidentul soldandu-se cu patru morti, informeaza CBS News. Avionul, de tip Pipe.

Un camion inmatriculat in Romania a blocat o autostrada din Franta

Remorca unui camion inmatriculat in Romania s-a rasturnat, miercuri, pe o autostrada din nordul Frantei, blocand circulatia pe doua benzi, fara ca accidentul sa se soldeze cu victime, relateaza site-ul.

O soferita isi ondula parul in timp ce rula cu 90 km/h pe o autostrada din Canada (VIDEO)

O femeie din Canada conducea linistita pe o autostrada in timp ce a fost surpinsa de un alt sofer aflat in trafic ca-si ondula parul atunci cand conducea masina. Soferita tinea directia cu.

Un cetatean roman a provocat un accident pe o autostrada din Austria: Un alt roman in varsta de 60 de ani si-a pierdut viata

Un roman a provocat luni dimineata un accident mortal pe autostrada A1 din Austria, informeaza TheLocal. at. Barbatul incerca sa preia controlul unui microbuz condus de prietenul lui, cu care se certa din cauza.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )