Libnet.ro
UNICEF

07:00

SUA: Donald Trump risca noi acuzatii, eventual in cadrul altei proceduri pentru demitere

Hotnews Hotnews,
 SUA: Donald Trump risca noi acuzatii, eventual in cadrul altei proceduri pentru demitere

Comisia pentru Afaceri Judiciare a Camerei Reprezentantilor din SUA ar putea formula noi articole de inculpare a presedintelui Donald Trump, eventual in cadrul altei proceduri pentru demitere, dupa audierea unui consilier prezidential, Don McGahn, informeaza site-urile Politico. com si Axios. com, citate de Mediafax. continuă pe Hotnews

VOT ISTORIC IN SUA Donald Trump devine al treilea presedinte american din istorie pus sub acuzare

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, a fost pus sub acuzare pentru abuz de putere si obstructionarea anchetei parlamentare.

Noi detalii din ancheta privind destituirea presedintelui Donald Trump: Ajutorul financiar pentru Ucraina, sistat la 90 de minute dupa convorbirea telefonica cu Zelenski (VIDEO)

Noi dezvaluiri in scandalul Ucrainagate, din cauza caruia Donald Trump risca destituirea. O persoana responsabila cu gestionarea bugetului american a cerut Pentagonului sa astepte inainte de plati un ajutor.

SUA, in apogeul punerii sub acuzare a lui Donald Trump: mize politice democrate si costuri republicane

Stirea zilei de ieri a fost punerea sub acuzare impeachment a presedintelui SUA Donald Trump, de catre Camera Reprezentantilor a Congresului American. Este al treilea presedinte in aceasta postura, urmand sa fie judecat de catre Senatul majoritar republican pentru cele doua capete de acuzare identificate, scrie analistul geopolitic Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Donald Trump, pus sub acuzare: ce tradeaza reactia republicanilor si de ce va scapa presedintele SUA

Donald Trump este mai aproape ca niciodata de a fi demis din functia de presedinte al Statele Unite ale Americii, dupa ce cea mai nedreapta punere sub acuzare. Camera Reprezentantilor din Parlamentul american a decis in aceasta saptamana punerea sub acuzare a lui Donald Trump, un proces care s-ar putea reflecta in demiterea sa din .

Continua contrele dintre presedintele SUA si opozitia democrata. Donald Trump doreste sa fie judecat cat mai rapid de Senat

Donald Trump, presedintele SUA, a declarat, joi, ca doreste ca procesul de destituire din Senat sa se desfasoare cat mai rapid, in conditiile in care democrata Nancy Pelosi, presedintele Camerei.

indemnuri la destituirea unui consilier al lui Donald Trump

Stephen Miller, unul dintre consilierii cei mai radicali ai lui Donald Trump, cunoscut drept un aparator fara complexe al unei politici hotarate impotriva imigratiei, insa o divulgare recenta de e-mailuri dezvaluie ca apara totodata puternic suprematia albilor, lucru care i-a determinat pe 25 de congresmeni evrei sa ceara destituirea acestuia, relateaza AFP.

USA Today: Cum a ajuns America de la Barack Obama la Donald Trump intr-un deceniu politic ametitor?

Cum s-a ajuns de la Barack Obama la Donald Trump? Cei doi presedinti par atat de deosebiti incat ai fi tentat sa ajungi la concluzia ca vin din lumi diferite. Dar in unele privinte importante, Obama a pregatit venirea la putere a lui Trump, scrie USA Today, citat de Rador.

Presa: Boris Johnson, invitat de Donald Trump la Casa Alba. Premierul britanic nu se grabeste sa accepte

Presedintele american Donald Trump l-a invitat pe premierul britanic Boris Johnson pentru o vizita la Casa Alba, anul viitor, scrie presa din Regatul Unit.

Discutie tensionata intre Donald Trump si Xi Jinping. Ce a avut de reprosat presedintele Chinei

Presedintele chinez Xi Jinping i-a comunicat vineri omologului sau american Donald Trump ca observat.

Una dintre principalele reviste evangheliste americane indeamna la destituirea lui Donald Trump

Una dintre principalele reviste evangheliste americane, Christianity Today, considera ca presedintele Donald Trump ar trebui sa fie destituit si ca este pierdut moral, intr-un editorial in care precizeaza ca se tine in general departe de politica, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )