Libnet.ro
UNICEF

07:30

Subiectele weekendului: Angela Merkel vrea un acord mondial privind protectia datelor./ Japonia avertizeaza Marea Britanie sa nu paraseasca UE./ Belgia are un nou rege./ Povestea lui Chris Froome, castigatorul celei de a 100-a editii a Turului Frantei

Hotnews Hotnews,
 Subiectele weekendului: Angela Merkel vrea un acord mondial privind protectia datelor./ Japonia avertizeaza Marea Britanie sa nu paraseasca UE./ Belgia are un nou rege./ Povestea lui Chris Froome, castigatorul celei de a 100-a editii a Turului Frantei

Ar trebuie sa fim capabili, in secolul XXI, sa semnam acorduri mondiale, este indemnul cancelarului german Angela Merkel, care propune un acord mondial privind protectia datelor, dupa recentul scandal declansat de dezvaluirile lui Edward Snowden. Cel mai nou monarh din Europa este regele Philippe al Belgiei, care a urcat duminica pe tron, iar Venezuela pune capat dialogului cu Statele Unite, reluat in luna iunie. Cele mai importante subiecte ale weekendului in presa internationala, in articol. continuă pe Hotnews

Scandalul PRISM: Angela Merkel vrea un acord la nivel mondial privind protectia datelor

Cancelarul german Angela Merkel a pledat pentru un acord la nivel mondial privind protectia datelor, intr-un interviu acordat unui saptamanal german, dupa dezvaluirile legate de programul american de supraveghere PRISM, relateaza AFP.

Angela Merkel cere un acord mondial privind protectia datelor

Cancelarul german Angela Merkel pledeaza pentru un acord la nivel mondial privind protectia datelor, intr-un interviu acordat unui saptamanal german, in urma unor dezvaluiri despre programul american de.

Merkel cere un acord mondial privind protectia datelor

Cancelarul german, Angela Merkel, doreste un acord la nivel mondial privind protectia datelor, arata Antena3. ro.

PRISM: Merkel vrea un acord mondial.

Cancelarul german Angela Merkel pledeaza pentru un acord la nivel mondial privind protectia datelor, intr-un interviu acordat unui saptamanal german, in urma unor dezvaluiri despre programul american de supraveghere PRISM. Acesta trebuie sa fie obiectivul nostru, a raspuns Merkel atunci cand a fost intrebata, intr-un interviu pentru editia de duminica a saptamanalului Welt am Sonntag, daca este posibil sa se incheie un acord privind protectia datelor de tipul Protocolului de la Kyoto privind .

Merkel vrea un acord la nivel mondial privind protectia datelor

Cancelarul german Angela Merkel pledeaza pentru un acord la nivel mondial privind protectia datelor, intr-un interviu acordat unui saptamanal german, in urma unor dezvaluiri despre programul american de supraveghere PRISM, relateaza AFP.

Angela Merkel: Germania nu isi spioneaza cetatenii.

Cancelarul Angela Merkel a declarat vineri ca Germania nu este un stat care isi spioneaza cetatenii, in contextul unor dezvaluiri privind programul american de supraveghere PRISM, despre care afirma ca a aflat din presa, transmite Mediafax. In cadrul ultimei conferinte de presa, la Berlin, inainte de pauza de vara, Merkel, care mai are doua luni pana la alegerile legislative, a incercat sa linisteasca spiritele in Germania, in urma dezvaluirilor fostului consultant al NSA Edward .

Angela Merkel: Este exclusa o noua stergere a datoriei Greciei.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca o noua stergere a datoriei Greciei este exclusa, intrucat autoritatile de la Atena au adoptat masuri suplimentare de austeritate, potrivit Mediafax. Am declarat in repetate randuri ca nu vad o reducere a datoriei Greciei. Toate discutiile pe aceasta tema ma ingrijoreaza cateodata, a spus Angela Merkel, citata de Bloomberg. O noua reducere a datoriei ar veni dupa acordul convenit anul trecut cu investitorii care au acceptat sa-si asume o .

Angela Merkel afirma ca s-a gandit sa fuga din fosta RDG

Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca s-a gandit sa fuga din fosta) RDG, dar ca a reuntat pentru ca nu a dorit sa isi paraseasca prietenii si familia, intr-un interviu, relateaza AFP.

Angela Merkel afirma ca s-a gandit sa fuga din fosta RDG

Cancelarul Angela Merkel a declarat, intr-un interviu acordat unui saptamanal german, ca s-a gandit sa fuga din RDG, dar ca a renuntat pentru ca nu a dorit sa isi paraseasca prietenii si familia, relateaza AFP.

Angela Merkel se DESTAINUIE: M-am gandit sa fug din fosta RDG.

Cancelarul german Angela Merkel a declarat intr-un interviu ca s-a gandit adesea sa fuga din fosta Republica Democratica Germania RDG), dar ca a reuntat pentru ca nu a dorit sa isi paraseasca prietenii si familia, relateaza Mediafax. M-am gandit adesea sa plec, a declarat - intr-un interviu pentru saptamanalul Welt am Sonntag - cancelarul, al carei tata era pastor protestant in fosta Germanie de Est. Insa ea nu a vrut sa se desparta de familie si prieteni. Nu voiam sa ii abandonez si sa .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )