Libnet.ro
UNICEF

07:00

Subiectele zilei:Ce le pregateste Dragnea. Scenariul de cosmar pentru PSD;Pensie pentru cinii si caii din Politie, Jandarmerie si Armata;Motivarea CCR n cazul cuplului homosexual

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei:Ce le pregateste Dragnea. Scenariul de cosmar pentru PSD;Pensie pentru cinii si caii din Politie, Jandarmerie si Armata;Motivarea CCR n cazul cuplului homosexual

Hexi Pharma da vina pe spitale si medici: Depozitau dezinfectantii in magazin cu geamuri sparte, iar doctorii le recomandau, deci sunt bune!Firma se apara descriind felul in care zeci de medici dadeau recomandari scrise pentru antisepticele lor, documente. The Times: Politia britanica in turneu prin Romania si Polonia pentru pastrarea legaturilor dupa Brexit. Ofiterii de politie scotieni s-au deplasat in Europa de Est pentru a se asigura. continuă pe Hotnews

Subiectele zilei:Ska Keller, grupul verzilor, dupa ntlnirea cu premierul Dancila: A spus ca se banuieste ca protestatarii au fost trimisi din afara si ca erau drogati; Norocul si ghinionul romnilor; Federica Mogherini a refuzat categoric ceasca de ceai o

Socialistii europeni, catre Dancila: Partidul socialist roman sa nu se opuna casatoriilor gay. Social-democratii din Parlamentul European PE) au criticat in fata premierului Viorica Dancila convocarea referendumului pentru familie. Biserica Ortodoxa Romana merge cu Vestul in conflictul cu Rusia? BOR va sustine autocefalia surorii sale din Ucraina, au declarat pentru Radio Europa Libera surse bine informate. Biserica Ortodoxa Romana nu are inca o pozitie.

Subiectele zilei: Presedintele Coalitiei pentru Familie: Cazurile de copii batuti si femei ucise de soti sunt accidente; Povestea elevei de nota 10, careia Klaus Iohannis i-a cerut sa dea prima sansa Romniei: Aveam deja bagajele facute. Ma ntorc cnd voi

Ciclistii din oras au adunat bani de biciclete pentru copiii din comunitati izolate din Apuseni. 20 de copii din comunitati izolate din Muntii Apuseni vor primi. Burse de 4. 000 de lei pentru elevii buni la matematica si informatica. 14 burse in valoare de 4. 000 de lei fiecare vor ajunge la elevii cu.

COSMAR pentru ADELINA PESTRITU! Adevarul despre boala necrutatoare de care sufera! Totul a fost CONFIRMAT

Adelina Pestritu a recunoscut ca trece prin momente dificile, dupa ce a adus-o pe lume pe micutaZenaida Maria. Vedeta a recunoscut ca simte nevoia sa mearga la un doctor psiholog pentru a se.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 28 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 28 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Pesti - Cu atitudinea pe care o ai, totul evolueaza in directia cea buna. HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 28 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Pesti - Crezi cu tarie .

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 28 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 28 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac - Ai sperat anumite gesturi de afectiune de la cel drag, dar acesta nu prea stie sa-ti ofere ce astepti de la el.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 28 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 28 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur - Un succes profesional te scoate azi mai mult in evidenta, deci ai numai motive de sarbatoare. HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 28 SEPTEMBRIE 2018 pentru.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Varsator - Deschide bine ochii cand iti propui noi teluri de atins, ca nu cumva sa investesti energie intr-o iluzie.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 27 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur - Puterea, suprematia, succesul toate pot fi doar o iluzie daca nu le exerciti in cele mai potrivite forma.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 26 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 26 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Balanta - Stii sa-ti exprimi sentimentele intr-o forma convingatoare, pentru ca nimeni nu iti poate contesta talentul literar.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 26 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 26 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Gemeni - Uneori, iti ascunzi marile vise ca nu cumva, eliberate spre univers, ele sa nu mai prinda contur.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2215 seconds )