Libnet.ro
UNICEF

20:31

Subiectele zilei: Retrospectiva anului 2018 n educatie si dezastrul de la Cotroceni; Primul primar romn din Spania va candida pentru un nou mandat, chiar daca nu este platit; Disparitii misterioase, copii care parca au intrat n pamnt. Oamenii n-au spus,

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Retrospectiva anului 2018 n educatie si dezastrul de la Cotroceni; Primul primar romn din Spania va candida pentru un nou mandat, chiar daca nu este platit; Disparitii misterioase, copii care parca au intrat n pamnt. Oamenii n-au spus,

Reactia turistilor straini cand vad gunoaiele aruncate in Dambovita. Actiunea de igienizare a raului Dambovita scoate la iveala, in fiecare an. Propaganda rusa infloreste. Un film care il preamareste pe Putin, prezentat la Gura Humorului: Reactoarele se incarca impotriva tarilor NATO. Filmul documentar. continuă pe Hotnews

Ele sunt mamicile celebre ale anului 2018

Puternice, frumoase, celebre si de cariera, ele sunt mamicile anului 2018. Adela Popescu, Adelina Pestritu si Ela Craciun sunt doar cateva din vedetele din Romania care au nascut in 2018. Afla mai multe detalii despre cum a decurs nasterea fiecareia.

VIDEO Isabelle Mihail, golul anului 2018 pentru o reprezentativa a Romniei

Fanii echipei nationale de fotbal a Romaniei au ales cel mai frumos gol din acest an, iar cel care isi trece in cont golul anului 2018 in tricoul nationalei este Isabelle Mihail.

Persoana anului 2018 pentru prestigioasa revista Time: gardienii adevarului. Jurnalisti ucisi, intemnitati, intimidati

Persoana anului 2018 pentru jurnalistii de la celebra revista Time sunt gardienii care si-au riscat inclusiv viata pentru a spune adevarul jurnalistul Jamal Khashoggi, ucis in ambasada Arabiei Saudite din Turcia, jurnalistii Wa Lone si Kyaw Soe Oo din Myanmar, intemnitati pentru un articol scris, fondatoarea unui site de stiri din Filipine - Maria Ressa si jurnalistii de la publicatia The Capital Gazette din Annapolis, SUA.

Educatia in 2018: patru ministri, manuale gresite, scoli darapanate, incercari de modificare a BAC-ului. Salariile profesorilor au crescut

Finantare insuficienta, patru ministri, manuale pline de greseli si cresteri salariale, dar care inca nu reprezinta un venit decent pentru profesorii debutanti. Acestea sunt doar cateva dintre elementele tabloului dezolant al Educatiei in 2018.

Cele mai bune 10 filme ale anului 2018, potrivit criticilor VIDEO

Anul 2018 a adus pe marile ecrane productii cinematografice de exceptie. Acum, la sfarsit de an, publicatia The Hollywood Reporter prezinta topul celor mai bune 10 filme din 2018, potrivit opiniilor unor critici de film.

Analiza macroeconomica a anului 2018

Anul ce va trece in cateva zile a purtat cu sine dezbateri largi legate de evolutia macroeconomica a Romaniei. De la date statistice interpretate incorect la propaganda privind evolutia anumitor parametri economici, anul 2018 a fost unul in care nu s-au manifestat dezechilibre majore, de natura sa arate o evolutie inconsistenta. Ca si anul trecut, anul curent va demonstra lipsa unor riscuri sistemice severe/ridicate.

Subiectele zilei: 2018, anul n care Romnia a devenit raiul infractorilor; Reportaj la talpa Presedintiei Consiliului UE; Pedepsele Guvernului pentru companii lovesc n populatie

Liviu Dragnea: Seful SPP Lucian Pahontu conduce Statul Paralel. Seful SPP Lucian Pahontu este cea mai importanta persoana din Statul Paralel, afirma Liviu Dragnea, care considera ca presedintele Klaus Iohannis nu este decat o papusa a sistemului. Cine ar putea fi noul sef al Statului Major al Apararii. Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat ca are trei variante de inlocuitor pentru Nicolae Ciuca la sefia Statului Major al Armatei.

Subiectele zilei: Terenurile Ikea, Baneasa Shopping Center, Ambasada SUA si notariatul Ioanei Basescu au fost confiscate; Tot mai multa cocaina n Germania: Un tsunami din America de Sud; Semnalul a fost dat. Frontul va fi european de la 1 ianuarie

CEC a inregistrat primii doi participanti la referendumul consultativ din ziua alegerilor parlamentare, 24 februarie. La Chisinau, Comisia Electorala Centrala a inregistrat. Culisele scandalului de la sefia Armatei: de ce a refuzat Iohannis propunerea PSD. Miza financiara de miliarde de euro. Presedintele Klaus Iohannis.

Teribil! E socul anului! Ce s-a intamplat cu Smiley! Toate femeile sunt in delir!

Smiley e barbatul anului 2018 la Gala Unica! Artistul a reusit sa-i surclaseze pe Cove sau Vladimir Draghia, nume grele in showbiz, scrie Stirimondene. Pe langa Smiley, la aceasta categorie au mai fost.

Marii disparuti ai anului 2018 din sport. Numele legendare care ne-au parasit

Americanul Jo Jo White, fost campion olimpic cu selectionata de baschet a SUA, si francezul Henri Michel, fostul capitan si selectioner al nationalei cocosului galic, sunt doua dintre marile nume ale sportului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )