Libnet.ro
UNICEF

09:15

Substanta folosita in atacul neurotoxic din Marea Britanie a fost produsa la o baza militara rusa

România Liberă România Liberă,
Substanta folosita in atacul neurotoxic din Marea Britanie a fost produsa la o baza militara rusa

Substanta neurotoxica Novichok, folosita in atacul neurotoxic de la Salisbury, care l-a vizat pe fos. continuă pe România Liberă

Cazul Skripal. Ministerul de Externe de la Londra a sters o postare de pe Twitter referitoare la neurotoxina folosita in atacul de la Salisbury

Ministerul de Externe din Marea Britanie a recunoscut ca a sters o postare de pe Twitter in care sustinea ca expertii britanici au ajuns la concluzia ca neurotoxina folosita in atacul din Salisbury asupra fostului spion rus Sergei Skripal a fost produsa in Rusia, scrie Sky News.

The Manifesto, manualul infractorilor scris de un roman, se vinde ca painea calda in inchisorile din Marea Britanie

In inchisorile din Marea Britanie cea mai citita carte este The Manifesto, un manual de doar 20 de pagini al infractorilor, un ghid practic despre cum sa furi si sa jefuiesti iar, potrivit tabloidului Daily Star, autorul acestuia este un roman.

Marea Britanie vrea sa raspunda proportional Rusiei

Un fost oficial al armatei ruse a declarat ca otravirea fostului spion rus Sergei Skripal ar putea duce la un nou razboi mondial Marea Britanie cauta un raspuns proportional la amenintarea venita din partea Rusiei, conform purtatorului de cuvant al prim-ministrului Theresa May, dupa ce un fost oficial al armatei ruse a declarat ca otravirea fostului spion rus Sergei Skripal ar putea duce la un nou razboi mondial, scrie Reuters.

Marea Britanie vrea sa raspunda proportional Rusiei in cazul otravirii fostului spion Sergei Skripal

Marea Britanie cauta un raspuns proportional la amenintarea venita din partea Rusiei, conform purtatorului de cuvant al prim-ministrului Theresa May, dupa ce un fost oficial al armatei ruse a declarat ca otravirea fostului spion rus Sergei Skripal ar putea duce la un nou razboi mondial, scrie Reuters.

Marea Britanie: Printul consort Philip a fost internat si va fi supus unei operatii

Printul Philip, in varsta de 96 de ani, a fost internat si va fi supus unei operatii la sold miercuri, a anuntat Palatul Buckingham, citat de The Guardian.

Marea Britanie: Printul Philip, de urgenta la spital

Printul Philip, in varsta de 96 de ani, a fost internat in spital si va fi supus unei operatii la so.

Constantin Gheorghe, apropiat al afaceristului Gabriel Comanescu, revine la conducerea unei institutii cu rol-cheie in exploatarea zacamintelor de gaze naturale din Marea Neagra

Premierul Vasilica Viorica Dancila l-a numit pe Constantin Gheorghe, fost director in Grup Servicii Petroliere GSP), controlat de Gabriel Comanescu, in functia de presedinte al Autoritatii Competente de.

79 de cetateni straini care intentionau sa iasa ilegal din tara au fost descoperiti intr-un camion

79 de persoane - cetateni din Iran, Irak, Siria, Turcia si China - care au incercat sa iasa ilegal din tara, au fost descoperite de politistii de frontiera din Bors, judetul Bihor, ascunse intr-un camion, anunta, astazi, Politia de Frontiera, intr-un comunicat.

IGPR: 46 de biciclete de lux furate din strainatate au fost recuperate

IGPR a anuntat joi ca 46 de biciclete de lux furate din strainatate au fost recuperate in urma coope.

Lamborghini Urus, cel mai rapid SUV din lume, a fost prezentat la Bucuresti

Lamborghini Urus, cel mai rapid SUV din lume, a fost lansat in Romania, la un pret de pornire de 206. 000 euro cu TVA. Primele masini vor ajunge pe sosele in a doua jumatate a anului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )