Libnet.ro
UNICEF

17:15

Suceava: Trei persoane au fost ranite, dupa ce mai multi busteni au cazut dintr-un camion intrat in balans

Adevărul Adevărul,
Suceava: Trei persoane au fost ranite, dupa ce mai multi busteni au cazut dintr-un camion intrat in balans

Trei persoane au fost ranite, sambata, dupa ce mai multi busteni au cazut dintr-un camion intrat in balans, pe DN 17, in judetul Suceava. continuă pe Adevărul

Bani mai multi dupa criza. Anuntul de ultima ora: Romania este vizata

Pentru a depasi impactul major al crizei provocate de pandemia de noul coronavirus, Uniunea Europeana ar trebui sa dispuna de mai multe fonduri, reiese dintr-un sondaj de opinie comandat de Parlament. Majoritatea respondentilor 56%) cred ca sanatatea publica ar trebui sa fie pe primul loc, iar mai apoi redresarea economica. Pentru mai multe detalii, cititi-ne .

Recalcularea pensiilor 2020. Se dau bani mai multi pentru pensionari. Cat vor primi in plus 300.000 de romani

Veste buna pentru pensionari! Peste 300. 000 de varstinici vor primi mai multi bani la indemnizatia lunara meritata. Cum se va face recalcularea 2020. Recalculare pensii 2020 Modificari pentru pensionari! Recalcularea pensiilor este aproape finalizata de Casa Nationala de Pensii Publice care a adus mai multi bani pentru aproape 300. 000 de varstinici. CNPP vine cu informatia .

Cine este angajatul BNR care castiga mai multi bani decat Mugur Isarescu. Doar pensia este de 107.400 lei

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a depasit in premiera nivelul de 1 milion de lei venituri incasate, in 2019, dar exista un angajat al bancii centrale care il depaseste. Acesta a incasat nu mai putin de 1,6 milioane de lei. Un angajat al BNR castiga mai multi bani decat Guvernatorul Mugur Isarescu.

PNL a validat mai multi candidati la primarii de municipii resedinta de judet si la sefia Consiliilor judetene

Biroul Politic National BPN) al PNL a validat, joi, mai multi candidati la functia de primar de municipiu resedinta de judet si de presedinte al Consiliului judetean, conform g4media. ro.

Prahova: Un tanar de 18 ani a lovit cu masina trei pietoni, intre care doi minori. O fata de 16 ani a intrat in stop cardiac, fiind resuscitata

Trei persoane au fost ranite, vineri seara, pe un drum din localitatea Floresti din judetul Prahova, dupa ce au fost lovite de o masina condusa de un tanar de 18 ani. Una dintre victime, o adolescenta in varsta de 16 ani, a intrat in stop cardio-respirator in urma accidentului, fiind resuscitata si dusa la spital.

Zodia pe care au avut-o cei mai multi criminali din istorie! Este adevarat ca nativii acestei zodii sunt psihopati?

Inclinatiile criminale ale celor mai cunoscuti criminali din istorie au fost date si de influenta semnelor zodiacale sub care s-au nascut, spun astrologii. Profilul psihologic al ucigasilor a fost studiat in profunzime de numerosi specialisti iar acestia au ajuns la o concluzie ca multi dintre ei s-au nascut sub un anume semn zodiacal!.

Studiul The Washington Post, intarit de catre Donald Trump: Mult mai multi albi decat negri sunt omorati de politie

Miscarea Black Lives Matter continua sa puna presiune pe Administratia Trump. in acest context, tema discriminarii, respectiv a abuzurilor din partea politiei a fost adusa din nou in discutie, in Statele.

Liga 1: Meciul FCSB vs CFR Cluj a fost amanat dupa un caz de Covid-19 la clujeni

Liga Profesionista de Fotbal LPF) a anuntat, sambata, ca meciul FCSB CFR Cluj a fost amanat din cauza unui caz de coronavirus la echipa oaspete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )