Libnet.ro
UNICEF

08:30

Summitul NATO din iulie incotro?

Adevărul Adevărul,
Summitul NATO din iulie incotro?

Summitul NATO din iulie ar putea fi un moment de liniste intre cei 29 de aliati dar din pacate nu va fi asa. Presedintele Donald Trump a transmis o serie de scrisori catre aliatii sai din NATO, cu un mesaj clar:summitul va fi despre cei care dau 2% din PIB si despre cei care nu dau. Scrisoarea trimisa catre PM Erna Solberg fost publicata de media norvegiana. continuă pe Adevărul

Summitul Trump-Putin ar putea avea loc la Helsinki, dupa reuniunea NATO din 11-12 iulie

Intalnirea Trump-Putin asupra careia ar fi convenit miercuri Casa Alba si Kremlinul ar putea avea loc la Helsinki, Finlanda, dupa summitul NATO din 11-12 iulie, scrie Reuters.

Sedinta CSAT. Ce au aprobat membrii Consiliului: obiectivele Romaniei pentru Summitul NATO de la Bruxelles si fortele armate pentru misiuni in strainatate

Administratia Prezidentiala a prezentat principalele teme de discutie si decizii din cadrul sedintei CSAT de miercuri, printre acestea fiind obiectivele Romaniei la Summitul NATO de la Bruxelles, precum si numarul formetlor armate pentru misiunile din strainatate.

Sedinta CSAT: Summitul NATO de la Bruxelles si Rosia Montana, pe agenda

O sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) va avea loc miercuri, iar una dintre teme este pregatirea Romaniei pentru Summitul NATO de la Bruxelles, dar si subiectul Rosia Montana. Sedinta la care vor participa premierul si o parte a membrilor Cabinetului are loc la ora 10. 30, la Palatul Cotroceni, inaintea motiunii de cenzura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )