Libnet.ro
UNICEF

07:46

Superman de Romania, cel mai simpatic ghid al Targului de Craciun din centrul Capitalei

Antena3 Antena3,
Superman de Romania, cel mai simpatic ghid al Targului de Craciun din centrul Capitalei

Superman de Romania este cel mai simpatic ghid al Targului de Craciun din centrul Capitalei. Vizitatorii au parte de un adevarat show cat timp asteapta la coada la sarmale sau la placinta cu branza. Sute de. continuă pe Antena3

VIDEO Cel mai inalt brad de Craciun din Romania a fost impodobit la Cisnadie, un orasel din judetul Sibiu

Un orasel cu aproximativ 15. 000 de locuitori, situat la aproximativ 10 kilometri de Sibiu, se mandreste cu cel mai inalt brad de Craciun din Romania. Bradul masoara 37 de metri inaltime.

Ponta, catre copiii din Mioveni: Sunt obisnuit sa discut cu persoane chiar mai dificile decat Mos Craciun

Premierul Victor Ponta le-a spus, miercuri seara, unor copii din Mioveni, judetul Arges, unde a participat la inaugurarea unui centru cultural-educativ, ca este obisnuit sa discute cu persoane chiar mai dificile decat Mos Craciun, informeaza Mediafax. Seful Executivului a precizat anul acesta asteapta de la Mos Craciun un buget.

Cel mai nou , 458 Speciale, s-a lansat in Romania. Forza Rossa a livrat in total 28 de masini ale marcii italiene anul acesta

Forza Rossa a lansat in Romania 458 Speciale, cel mai nou model al marcii si cel mai puternic cu motor V8 de pana acum. Masina costa de la 250. 000 euro cu TVA, are motor de 605 CP, iar primii trei romani care au comandat-o o vor primi in acest an. Forza Rossa a livrat in acest an 28 de masini catre romani, iar cele mai scumpe modele au costat 300. 000 euro, in timp ce in 2014 va fi livrat si un model super-exclusivist La de peste un milion de euro, a spus Camelia Bazac, CEO al reprezentantei locale.

Peste 600 de oameni se vor intrece in cel mai mare maraton de alergat pe scari din Romnia

Raiffeisen Property International organizeaza sambata, 7 decembrie, prima editie a SKYRUN, cel mai mare maraton de alergare pe scari din Romania, in SkyTower cea mai inalta cladire din tara.

HOT! Union J isi declara iubirea in cel mai nou videoclip, pentru piesa Loving You is Easy!

Asa cum era de asteptat, cel mai recent single al baietilor de la Union J avea sa beneficieze si de un videoclip oficial a carui premiera a avut loc in urma cu doar cateva ore. Loving You Is Easy este cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut eponim al formatiei. Jocul de .

Un fost jucator de tenis de masa, cel mai in varsta purtator al tortei olimpice

Un fost jucator de tenis de masa, Alexander Kaptarenko 101 ani), a devenit, sambata, cel mai in varsta purtator al tortei olimpice, informeaza RIA Novosti. Kaptarenko a purtat torta.

Un fost jucator de tenis de masa a devenit CEL MAI VARSTNIC purtator al tortei olimpice

Un fost jucator de tenis de masa, Alexander Kaptarenko 101 ani), a devenit, sambata, cel mai in varsta purtator al tortei olimpice, informeaza RIA Novosti, conform Mediafax. Kaptarenko a purtat torta pentru.

Presedintele CNAS: Ancheta de la Institutul Oncologic, cel mai bun lucru care putea fi facut

Ancheta desfasurata de catre Corpul de Control al ministrului Sanatatii la Institutul Oncologic din Capitala este cel mai bun lucru care putea fi facut in acest moment, a declarat, vineri, pentru Agerpres,.

Presa britanica: Vlad Chiriches, cel mai bun transfer facut de Tottenham in acest an

A marcat in ultimul meci al lui Tottenham, iar evolutiile lui au fost constant bune. Vlad Chiriches a fost declarat cel mai bun transfer al echipei de pe White Hart Lane, conform publicatiei Four Four Two.

Somajul din Franta, la cel mai ridicat nivel din ultimii 16 ani

Rata somajului din Franta a crescut, in trimestrul al treilea din 2013, la 10,9%, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii 16 ani, conform datelor preliminare publicate ieri de Institutul de Statistica de la Paris Insee).

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )