Libnet.ro
UNICEF

23:00

Surse: Administratorii gropii de gunoi Glina, retinuti pentru legaturi cu mafia italiana

B1 B1,
Surse: Administratorii gropii de gunoi Glina, retinuti pentru legaturi cu mafia italiana

Administratorii gropii de gunoi de la Glina, Victor Dombrovschi si Sergio Pileri, au fost retinuti, luni, in Romania, in baza unui mandat european de arestare, emis de autoritatile italiene, pentru tentativa. continuă pe B1

Administratorii gropii de gunoi Glina, retinuti pentru legaturi cu mafia italiana. Cei doi ar face parte din Cosa Nostra

Administratorii gropii de gunoi de la Glina, Victor Dombrovschi si Sergio Pileri, au fost retinuti, luni, in Romania, in baza unui mandat european de arestare, emis de autoritatile italiene, pentru tentativa de spalare de bani in favoarea mafiei, potrivit unor surse judiciare citate de agentia Mediafax.

Surse: Administratorii gropii de gunoi Glina, retinuti pentru legaturi cu mafia italiana

Cei doi ar face parte din gruparea Cosa Nostra, care se presupune ca este coordonata de Massimo Ciancimino, fiul fostului primar din Palermo, cel care s-ar afla si in spatele firmelor care administreaza groapa de gunoi Glina, de la periferia Bucurestiului.

Administratorii gropii de gunoi Glina, retinuti pentru legaturi cu mafia italiana

Administratorii gropii de gunoi de la Glina, Victor Dombrovschi si Sergio Pileri, au fost retinuti, luni, in Romania, in baza unui mandat european de arestare, emis de autoritatile italiene. Acestia sunt suspectati intr-un caz de tentativa de spalare de bani in favoarea mafiei, potrivit unor surse judiciare.

Gorj: Profesorii si omul de afaceri retinuti pentru fraude la Bac, anchetati sub control judiciar

Cei doi profesori si omul de afaceri din Targu Jiu, retinuti pentru posibile fraude la examenul de bacalaureat, vor fi anchetati in libertate, sub control judiciar.

Profesorii si omul de afaceri retinuti pentru fraude, anchetati sub control judiciar

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj au discus anchetarea in libertate, sub control judiciar, a celor doi profesori si a omului de afaceri din Targu Jiu, retinuti pentru posibile fraude la examenul de bacalaureat, transmit sursele de presa.

Doi profesori si un om de afaceri din Gorj au fost retinuti pentru fraude la bacalaureat

Doi profesori si un om de afaceri din Gorj au fost retinuti pentru fraude la examenul de bacalaureat din acest an. Dascalii sunt acuzati ca ar fi luat mita de la mai multi parinti ai caror copii au sustinut.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )