Libnet.ro
UNICEF

08:30

Surse apropiate familiei lui Dinu Patriciu spun ca acesta va fi inmormantat in Romania

B1 B1,
Surse apropiate familiei lui Dinu Patriciu spun ca acesta va fi inmormantat in Romania

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat in tara, cel mai probabil la Cimitirul Bellu din Bucuresti, potrivit unor surse apropiate familiei sale. in mod cert va fi inmormantat in Romania, probabil la. continuă pe B1

Dinu Patriciu va fi inmormantat in Romania

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat in Romania, cel mai probabil la Cimitirul Bellu, au declarat pentru Mediafax, surse apropiate familiei acestuia. in mod cert va fi inmormantat in Romania,.

Dinu Patriciu va fi inmormantat in Romania, cel mai probabil la Bellu

Omul de afaceri Dinu Patriciu, care a murit la Londra in data de 19 august, va fi inmormantat in Romania, cel mai probabil la Cimitirul Bellu din Capitala, au declarat, joi, surse apropiate familiei.

Mostenirea lui Dinu Patriciu. Vaduva Dana poate fi exclusa de la avere prin testamentul miliardarului decedat. Ce spun avocatii britanici

Dinu Patriciu avea posibilitatea sa-si excluda sotia si ceilalti membri ai familiei de la mostenirea averii pe care o lasa in urma, potrivit legislatiei britanice aplicabile activelor magnatului aflate sub jurisdictia englezeasca, au declarat, miecuri, pentru HotNews. ro, doi avocati britanici. Simon Hammond si Gordon McGregor, care profeseaza si in Marea Britanie, si in Romania, au explicat modul in care s-ar putea imparti averea lui Dinu Patriciu.

Despre Dinu Patriciu si proiectul Adevarul

Despre Dinu Patriciu pot sa spun ca este fondatorul Adevarului modern. Visa sa faca din Adevarul o mare companie multinationala. Adica un fel de News Corporation sau Time Warner al regiunii noastre, in Balcani, Europa Centrala, Republica Moldova, Ucraina, Georgia tara pentru care avea o slabiciune aparte, fiind un mare admirator al guvernarii neoliberale a lui Saakasvili, cu care de altfel se afla in relatii foarte apropiate).

VIDEO A murit Dinu Patriciu, unul dintre cei mai bogati si mai influenti romani din anii 2000

Omul de afaceri Dinu Patriciu 64 de ani), unul dintre cei mai bogati romani, a murit marti dimineata, la Londra, anunta Mediafax. Informatia a fost facuta publica in premiera de jurnalistul Rares Bogdan. Dinu Patriciu, pe numele real Dan Costache Patriciu, a ocupat timp de 3 ani consecutiv 2009, 2010 si 2011) primul loc in clasamentul celor mai bogati romani realizat de revista Forbes. Dinu Patriciu suferea de cativa ani de cancer si fusese supus unui transplant de ficat in anul 2012. Patriciu isi stabilise resedinta la Londra in ultimul an de viata si se afla in proces de divort cu sotia sa, Dana Patriciu, care a cerut ca in urma despartirii sa ii revina jumatate din averea fabuloasa a familiei.

Dinu Patriciu a murit la Londra dupa o lupta de cativa ani cu cancerul

Omul de afaceri Dinu Patriciu, in varsta de 64 de ani, a murit la Londra. El suferea de cancer de mai multa vreme, iar in decembrie 2012 facuse un transplant de ficat la un spital din Milano. Potrivit familiei, Dinu Patriciu ar fi murit in urma unei.

B1 TV: Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit, marti, intr-un spital din Londra. in varsta de 64 de ani, Dinu Patriciu suferea de mai multi ani de cancer si isi petrecea cea mai mare parte a timpului la tratament in Anglia. Atunci cand se intorcea in Romania, acesta participa la procesele pe care le avea cu fosta sa sotie.

Dinu Patriciu va fi inmormantat la Bucuresti

Omul de afaceri Dinu Patriciu, care a murit marti intr-un spital din Londra, va fi inmormantat la Bucuresti, contrar primelor informatii care dadeau ca sigur faptul ca acesta va fi inhumat in Marea Britanie.

Dinu Patriciu va fi inmormantat la Bucuresti

Omul de afaceri Dinu Patriciu, care a murit marti intr-un spital din Londra, va fi inmormantat la Bucuresti, contrar primelor informatii care dadeau ca sigur faptul ca acesta va fi inhumat in Marea Britanie.

Plangerile penale impotriva lui Dinu Patriciu vor fi clasate

Plangerile penale impotriva omului de afaceri Dinu Patriciu din doua dosare, unul la DIICOT si altul la Parchetul Tribunalului Bucuresti, vor fi clasate cu privire la acesta. in schimb, in cazul acuzatiilor penale facute de el, procedurile vor continua doar la cererea mostenitorilor.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )