Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Opt oferte au fost depuse pentru privatizarea Oltchim pana la termenul limita

Adevărul Adevărul,
Surse: Opt oferte au fost depuse pentru privatizarea Oltchim pana la termenul limita

Opt oferte au fost depuse pana joi, 6 iulie, ora 18. 00, termenul limita pentru depunerea de oferte angajante, au declarat joi seara, pentru News. ro, surse aproapiate procesului de privatizare. continuă pe Adevărul

Opt oferte au fost depuse pentru privatizarea Oltchim pana la termenul limita

Opt oferte pentru privatizarea Oltchim au fost depuse pana azi la ora 18. 00, termenul limita pentru depunerea de oferte angajante, potrivit surselor aproapiate procesului de privatizare.

Peste 1.000 de contestatii au fost depuse la Bacalaureat

Peste 1000 de contestatii au fost depuse de candidatii din judetul Gorj dupa afisarea rezultatelor examenului de Bacalaureat.

BACALAUREAT 2017. in Bucuresti au fost depuse peste 5.000 de contestatii

Aproximativ 5. 200 de contestatii au fost depuse, in Capitala, la examenul de Bacalaureat, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Maria Stefania Manea.

Bacalaureat 2017. Peste 42.000 de contestatii au fost depuse. Unde s-au inregistrat cele mai multe

Peste 42. 000 de contestatii au fost inregistrate, la nivel national, in urma afisarii primelor rezultate la examenul de Bacalaureat, asta reprezentand 10% din numarul total de lucrari. Cele mai multe, 18. 616 la numar, au fost depuse la proba de Limba si Literatura Romana, potrivit Ministerului Educatiei.

Zi cruciala pentru combinatul Oltchim. Privatizarea combinatului a intrat in linie dreapta

Zi cruciala pentru viitorul Combinatului Oltchim. Dupa ani in care mastodontul a trecut prin nenumarate etape de restructurare, afectand zeci de mii de angajati din judetul Valcea, azi i s-ar.

Privatizarea Oltchim: Chimcomplex Borzesti a depus o oferta pentru preluarea activelor combinatului

Combinatul chimic Chimcomplex Borzesti, controlat de omul de afaceri Stefan Vuza, a anuntat ca a depus joi oferta pentru preluarea activelor Oltchim din Ramnicu Valcea si sustine ca vizeaza crearea unui gigant romanesc in industria chimica.

Corpul de Control al Ministerului Educatiei, trimis sa verifice cazul unei fete din Dambovita a carei lucrare la Istorie, din cadrul examenului de Bacalaureat, a fost anulata pentru ca avea doua tipuri de scris

Corpul de control al ministrului Educatiei, Liviu Pop, va merge la un centru de evaluare unde a fost anulata lucrarea la Istorie a unei eleve pe motiv ca doua pagini ale acesteia aveau scrisuri diferite, a declarat ministrul Educatiei, Liviu Pop, potrivit News. ro.

Atacatorii fostului ginere al lui Nicolae Ceausescu au fost arestati pentru 30 de zile

Cei doi agresori ai fostului ginere al lui Nicolae Ceausescu, luptatori profesionisti de kickboxing, au fost arestati, joi, de Judecatoria Sectorului 6, pe numele lor fiind emis un mandat de 30 de zile.

Un barbat i-a rupt mainile sotiei cand a venit beat acasa. Care a fost motivul pentru gestul socant

Un incident socant a avut loc intr-un oras minier din Siberia. Un barbat si-a atacat violent sotia pentru lipsa ei de reactie pentru atitudinea lui. Potrivit stirileprotv. ro, barbatul in.

Sentinta inedita data de judecatori: Un barbat a fost condamnat pentru ca si-a terorizat fosta sotie cu mesaje si apeluri

Condamnat pentru hartuire cu sms-uri. I se intampla unui barbat din Botosani care a primit o sentinta de un an si doua luni de inchisoare cu suspendare dupa ce a trimis mii de mesaje de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )