Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ponta, vizat intr-o ancheta a DNA in legatura cu stergerea datoriei Rompetrol

B1 B1,
Ponta, vizat intr-o ancheta a DNA in legatura cu stergerea datoriei Rompetrol

Victor Ponta este vizat intr-o noua ancheta a DNA. Procurorii vor sa stabileasca modul in care compania kazaha KazMunayGas a scapat de plata a 600 de milioane de dolari, datoria istorica a Rompetrol,. continuă pe B1

Surse: Victor Ponta, vizat de o ancheta a DNA in legatura cu stergerea datoriei Rompetrol

Fostul premier Victor Ponta este vizat de o ancheta a DNA in legatura cu modul in care, printr-o hotarare de guvern pe care a semnat-o, compania kazaha KazMunayGas a scapat de plata a 600 de milioane de dolari, datoria istorica a Rompetrol.

Crin Antonescu, vizat intr-un dosar DNA. Noi documente arata cum a ajuns liberalul in posesia unui apartament de lux (FOTO)

Procurorii DNA ancheteaza modul in care fostul lider liberal Crin Antonescu si sotia sa, europarlamentarul Adina Valean, au reusit sa cumpere un aparatament de lux la un pret sub nivelul pietei de atunci.

Ponta, vizat de DNA in legatura cu stergerea datoriei Rompetrol

Fostul premier Victor Ponta este vizat de o ancheta a DNA in legatura cu modul in care, printr-o hotarare de guvern pe care a semnat-o, compania kazaha KazMunayGas a scapat de plata a 600 de milioane de dolari, datoria istorica a Rompetrol, scrie EurActiv. ro.

Surse: Victor Ponta, vizat de un nou dosar

Fostul premier Victor Ponta este vizat de o ancheta a DNA in legatura cu modul in care, printr-o hotarare de guvern pe care a semnat-o, compania kazaha KazMunayGas a scapat de plata a 600 de.

Sunt eu atat de important ca sa inventezi lucruri care evident sunt complet idioate?. Victor Ponta, reactie dupa ce numele sau este vehiculat intr-o noua ancheta DNA

Numele fostului premier, Victor Ponta, ar fi vizat intr-o o ancheta a DNA cu privire la modul in care compania kazaha KazMunayGas a scapat de plata a 600 de milioane de dolari, datoria istorica a.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )