Libnet.ro
UNICEF

07:00

Sustinatorii lui Donald Trump vor sa obtina cetatenia Federatiei Ruse. Anuntul facut de Maria Zaharova

Adevărul Adevărul,
Sustinatorii lui Donald Trump vor sa obtina cetatenia Federatiei Ruse. Anuntul facut de Maria Zaharova

Purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe din Federatia Rusa, Maria Zaharova, afirma ca tot mai multi sustinatori de-ai lui Donald Trump vor sa obtina cetatenia rusa. continuă pe Adevărul

Donald Trump, mesaj halucinant dupa punerea sa sub acuzatie. Ce le promite oamenilor

Donald Trump este primul presedinte care scrie istorie in SUA, fiind pus de doua ori sub acuzare pe parcursul unui mandat. Acesta a fost gasit vinovat de Camera Reprezentantilor pentru incitare la insurectie, in data de 6 ianuarie, in urma protestelor violente lansate asupra Capitoliului. Mesajul lui Donald Trump a fost transmis catre presa Majoritatea .

Donald Trump, primul presedinte din istoria SUA, pus de doua ori sub acuzare. Cum este numit de catre oficiali in acest moment

Donald Trump este presedintele care va ramane in istoria Statelor Unite ale Americii ca fiind primul presedinte pus de doua ori sub acuzare de catre Camera Reprezentantilor din Congresul american. Republicanului i s-au adus acuzatii cu privire la instigare la insurectie, in contextul protestelor violente lansate pe 6 ianuarie asupra Capitoliului. Donald Trump, considerat un .

Cui i-a donat Donald Trump salariile sale. Presedintele american a incasat doar 1$ pe an

Situatie fara precedent la Casa Alba! Fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii si-a donat toate salariile, astfel el a incasat doar 1 dolaran. Catre cine au mers sumele fara ca nimeni sa nu stie? Donald Trump si-a donat salariile. Unde au ajuns banii? Fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii si-a donat salariile, dar .

Ce inseamna impeachment si ce sanse sunt ca procedura declansata impotriva lui Donald Trump sa treaca si de Senatul american

Camera Reprezentantilor a votatmiercuri pentru punerea sub acuzare a presedintelui in exercitiu al SUA,Donald Trump. Astfel,Donald Trump devine primul presedinte din istoria SUA care este pus sub.

Liviu Dragnea a ajuns la DNA. Ce legatura are cu Donald Trump

Joi, Liviu Dragnea a fost transportat de la Penitenciarul Rahova la sediul DNA. Fostul lider PSD a fost chemat pentru audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Ce legatura are Liviu Dragnea cu Donald Trump Liviu Dragnea a fost chemat la DNA pentru a fi audiat, urmand sa fie pus sub acuzare pentru trafic de influenta .

Liviu Dragnea, chemat la DNA pentru a da explicatii in legatura cu intalnirea pe bani cu Donald Trump din 2017

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost citat, joi, la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru trafic de influenta in dosarul vizitei din SUA la inaugurarea presedintelui Donald Trump din ianuarie 2017. Atunci,PSD 100. 000 de dolari unei firme de lobby pentru a-i aranja lui Liviu Dragnea cat mai curand posibil intalniri la varful administratiei americane. Cina cu Trump i-ar fi costat pe cei doi PSD-isti intre 500. 000 si 1 milion de dolari.

Cand ar vrea Donald Trump sa plece de la Washington

Presedintele in exercitiu al Statelor Unite Donald Trump intentioneaza sa plece de la Washington in dimineata zilei in care va avea loc ceremonia de investire a presedintelui ales Joe Biden, de miercurea viitoare, dupa ce s-a gandit sa plece marti, au declarat, vineri, doua persoane apropiate situatiei, transmite Reuters.

Nume importante pe lista neagraa lui Donald Trump. Ce a patit avocatul Rudy Giuliani

Relatia dintre Donald Trump si Rudy Giuliani s-a racit destul de mult, dupa ce avocatul presedintelui in functie nu a reusit sa intoarca rezultatul alegerilor americane, anunta presa.

Camion al unei firme de mutari, parcat in fata Casei Albe. Internautii se bucura ca Donald Trump se pregateste sa plece (VIDEO)

Mai multe imaginicu uncamion al unei firme de mutari, parcat in fata Casei Albe, miercuri si joi, au devenit virale pe internet. Internautii sunt de parere ca acesta este semnul ca Donald Trump isi.

Liviu Dragnea, urmarit penal de DNA in dosarul vizitei in SUA la instalarea lui Donald Trump

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat joi seara inceperea urmaririi penale a fostului lider PSD Liviu Dragnea, pentru trafic de influenta si folosirea influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite, in dosarul vizitei pe care a facut-o in Statele Unite in 2017, la ceremoniile de instalare a lui Donald Trump la casa Alba. in prezent, Liviu Dragnea este incarcerat la penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare. in acelasi dosar este urmarit penal si consulul general al Romaniei la Bonn, Gheorghe Dimitrescu, fost consilier al lui Florin Iordache.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )