Libnet.ro
UNICEF

12:15

Un tablou pictat de Adolf Hitler, vandut la licitatie cu 130.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Un tablou pictat de Adolf Hitler, vandut la licitatie cu 130.000 de euro

Un tablou in acuarela pictat de Adolf Hitler in 1914 a fost vandut cu 130. 000 de euro la o licitatie organizata sambata in orasul german Nurnberg. continuă pe Adevărul

Un tablou pictat de Hitler a fost vandut la o licitatie pentru 130.000 euro

Un tablou in acuarela pictat de Adolf Hitler in 1914 a fost vandut cu 130. 000 de euro la o licitatie organizata in orasul german Nurnberg, informeaza Reuters, potrivit Mediafax .

Germania: Un tablou pictat de Adolf Hitler a fost vandut cu 130.000 de euro la o licitatie

Un tablou in acuarela pictat de Adolf Hitler in 1914 a fost vandut cu 130. 000 de euro la o licitatie organizata in orasul german Nurnberg, transmite Reuters. Tabloul a fost cumparat de un colectionar privat.

Peste 130.000 de euro, pentru un tablou pictat de Adolf Hitler

Un tablou in acuarela pictat de Adolf Hitler in 1914 a fost vandut cu 130. 000 de euro la o licitatie organizata sambata in orasul german Nurnberg. Opera de arta avea un pret estimativ de 50. 000 de.

VIDEO Radu Mazare s-a tuns, dupa ce a fost reclamat la Parchet ca are o tunsoare si o mustata ca Adolf Hitler

Radu Mazare s-a prezentat vineri la frizer, pentru a-si schimba tunsoarea, dupa ce a fost reclamat la Parchet de Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului - MCA Romania pentru faptul ca look-ul sau recent seamana cu al lui Adolf Hitler, relateaza Pro TV.

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului sesizeaza Parchetul General cu privire la noul look al lui Radu Mazare care il copiaza pe Adolf Hitler

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismulu - MCA Romania a trimis Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie o sesizare privind look-ul recent al primarului Constantei, Radu Mazare, care are o tunsoare si o mustata ca cele ale lui Adolf Hitler. Ei considera acest gest al lui Mazare scandalos si provocator si faptul ca acesta vina dupa alegerea unui etnic german pe postul de presedinte al tarii este vazut ca o sfidare. De remarcat faptul ca aceasta infatisare a lui Radu Mazare dateaza dinainte chiar de primul tur al alegerilor prezidentiale, insa nu au existat reactii pana in prezent.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )