Libnet.ro
UNICEF

15:31

Un tanar de 27 de ani din Sibiu a murit acasa, din cauza coronavirus

Antena3 Antena3,
Un tanar de 27 de ani din Sibiu a murit acasa, din cauza coronavirus

Un tanar de 27 de ani se numara printre victimele facute de coronavirus. Barbatul a fost gasit mort in propria casa. continuă pe Antena3

Coronavirus in Romania: Bilantul deceselor a ajuns la 86 Ultimul pacient, o femeie de 45 de ani din Neamt

Bilantul deceselor in Romania din cauza coronavirusului a ajuns miercuri la 86. Este vorba despre o femeie de 45 de ani din Neamt, transferata intre doua spitale si decedata in ziua in care a ajuns la prima unitate medicala.

Doi soti din Sibiu au murit infectati cu coronavirus. Bilantul pandemiei a ajuns la 82 de morti

Doi soti din Sibiu au murit la diferenta de cateva zile, dupa ce s-au infectat cu coronavirus. Ultimul bilant anuntat de Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului arata ca 82 de romani au murit din cauza COVID-19.

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 69. Un barbat de 56 de ani din Suceava, mort in 26 martie

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 69, marti. Ultimul pacient este un barbat de 56 de ani din Suceava care a murit la domiciliu in 26 martie. Probele pentru COVID-19 au fost recoltate tot atunci, iar rezultatul pozitiv pentru COVID-19 a venit marti, sustine Grupul de comunicare strategica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )