Libnet.ro
UNICEF

12:30

O tanara din judetul Suceava a ajuns aproape inconstienta la spital. Medicii au fost socati cand au vazut-o

Antena3 Antena3,
O tanara din judetul Suceava a ajuns aproape inconstienta la spital. Medicii au fost socati cand au vazut-o

Accident cumplit in judetul Suceava. O tanara de 19 ani a ajuns de urgenta la spital. Medicii au fost socati sa afle ce patise femeia. Fata isi prinsese sanul in. continuă pe Antena3

A fost redeschisa circulatia pe podul Soimus, din judetul Hunedoara

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat astazi redeschiderea circulatiei rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe podul de la Soimus, din judetul Hunedoara, potrivit unui comunicat de presa.

Trei bebelusi din Ialomita au ajuns in stare critica la spital, dupa ce bona lor le-a facut asta. Medicii s-au ingrozit cand i-au vazut pe micuti

Trei bebelusi au ajuns la spitalul din slobozia, in stare extrem de grava, dupa ce femeia care ii ingrijea i-a infometat. Bebelusii, de doua, respectiv trei luni, erau subnutriti, prezentand.

SOCANT! Cine este tanara din Romania care S-A ARUNCAT de pe un feribot in Franta. Nimanui nu i-a venit sa creada

O romanca de 28 de ani s-a sinucis duminica in Portul Calais, Franta, tanara aruncandu-se de pe un feribot. Capitania portului a avertizat salvatorii ca o femeie a fost vazuta.

Incendiu la un depozit de polistiren din judetul Braila. Pompierii se lupta cu flacarile de 12 ore

Un incendiu a izbucnit, in noaptea de joi spre vineri, la un depozit de polistiren din localitatea braileana Vadeni, pompierii actionand si in prezent pentru lichidarea acestuia, a declarat.

Intersectia haotica din Timisoara a ajuns subiect de ironii in presa britanica(VIDEO)

Dupa ce a starnit reactii controversate in spatiul virtual romanesc, intersectia de langa Pasajul Jiul, din Timisoara, a ajuns si in presa din Marea Britanie. Marcajele de pe asfalt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )