Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tara care a decretat stare de urgenta din cauza imigrantilor. Armata va fi mobilizata

Antena3 Antena3,
Tara care a decretat stare de urgenta din cauza imigrantilor. Armata va fi mobilizata

Guvernul macedonean a decretat stare de urgenta in doua regiuni de frontiera, ceea ce permite mobilizarea armatei pentru a face fata numarului tot mai mare de imigranti, relateaza presa oficiala, citata de BB. continuă pe Antena3

Macedonia a decretat stare de urgenta din cauza imigrantilor

Guvernul macedonean a decretat stare de urgenta in doua regiuni de frontiera, pentru a permite mobilizarea armatei in fata numarului tot mai mare de imigranti, in timp ce Berlinul si Parisul vor sa exercite presiuni asupra Uniunii Europene in dosarul imigrantilor.

Macedonia a declarat stare de urgenta din cauza valului de refugiati

Guvernul macedonean a decretat astazi stare de urgenta in zona granitelor din nordul si sudul tarii, ca urmare a numarului foarte mare de imigranti clandestini care trec aceste frontiere in drumul lor catre Europa, transmite agentia locala MIA.

Daniel Constantin: Fermierii care au pierderi din cauza secetei vor primi despagubiri

Fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei la culturile insamantate in primavara vor primi despagubiri de la bugetul de stat, dar numai dupa ce vor fi finalizate evaluarile facute de comisiile constituite pe langa prefecturi, a declarat ieri ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, la finalul discutiilor cu fermierii.

Stare de urgenta in Macedonia, din cauza numarului mare de imigranti

Guvernul Macedoniei a decretat joi stare de urgenta in zona granitelor din nordul si sudul tarii, din cauza numarului foarte mare de imigranti care trec frontierele in incercarea de a ajunge in Uniunea.

Ponta, despre politistul accidentat: Important este sa dam un mesaj catre politisti, catre toti care isi fac datoria si din cauza asta au de suferit, ca bani sa ii ajutam gasim (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit miercuri la inceputul sedintei de Guvern despre situatia politistului accidentat de afaceristul turc, precizand ca este important ca oamenii care isi fac datoria sa fie ajutati.

FRF, amendata cu 17.000 de UEFA din cauza incidentelor de la Belfast

Federatia Romana de Fotbal a fost amendata cu 17. 000 de euro de Comsia de Disciplina a UEFA din cauza incidentelor provocate de suporterii romani la meciul din deplasare, din preliminariile Euro 2016, de la.

Gorghiu: PNL are conturile blocate din cauza datoriilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, ieri, ca PNL are conturile blocate din cauza datoriilor, aratand ca acestea nu sunt din mandatul sau, dar ca si le asuma si are responsabilitatea rezolvarii lor.

Alina Gorghiu: PNL are conturile blocate din cauza datoriilor. Nu sunt datorii din mandatul meu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, marti, ca PNL are conturile blocate din cauza datoriilor, aratand ca acestea nu sunt din mandatul sau, dar ca si le asuma si are responsabilitatea rezolvarii lor, informeaza Mediafax.

Alina Gorghiu: PNL are conturile blocate din cauza datoriilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, marti, ca PNL are conturile blocate din cauza datoriilor, aratand ca acestea nu sunt din mandatul sau, dar ca si le asuma si are responsabilitatea rezolvarii .

Ministrul Agriculturii, audiat in Parlament din cauza secetei

Nini Sapunaru, presedintele Comisia de agricultura a Camerei Deputatilor, a declarat, marti, ca saptamana viitoare Comisa se va reuni pentru a lua in discutie situatia creata in agricultura din cauza secetei, la discutii,urmand sa participe si ministrul Daniel Constantin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )