Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tara noastra, fruntasa la cheltuielile pentru aparare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra, fruntasa la cheltuielile pentru aparare

Romania s-a aflat, anul trecut, pe locul sase din cele 28 tari NATO, in ceea ce priveste ponderea din PIB alocata pentru cheltuielile de aparare, potrivit raportului NATO dat, ieri, publicitatii. Astfel, tara noastra a avut, in 2017, cheltuieli estimate de aparare de 3,658 miliarde de dolari 1,8% din PIB), fata de 2,086 miliarde de dolari, in 2010 1,24% din PIB) si 2,63 miliarde de dolari in 2016. continuă pe Ziarul Bursa

BAT: Tara noastra a pierdut 5,4 miliarde euro, din contrabanda cu tigari

Peste 4,3 miliarde de tigarete au fost vandute, in 2017, pe piata neagra din tara noastra, transmit reprezentantii British American Tobacco BAT), care subliniaza: Statul roman nu a incasat nicio taxa pentru circa 16% dintre tigaretele consumate anul trecut, ceea ce inseamna ca 2,8 miliarde lei echivalentul a 640 milioane de euro) au ajuns la retelele de contrabanda. Eforturile autoritatilor in lupta cu traficul ilicit de tigarete s-au concretizat in capturi totale de aproximativ 150 de milioane de tigarete de contrabanda care au fost impiedicate sa ajunga pe piata neagra.

NATO este nemultumita de alocatiile prea mici ale statelor membre. Romania - din nou pe lista neagra

Cresterea cheltuielilor pentru aparare ale aliatilor din cadrul NATO, o cerere-cheie a presedintelui.

Ministrul Apararii, vesti bune pentru romani: Romania va incerca sa gazduiasca unul dintre cele trei comandamente NATO, respectiv cel de 3 stele la nivel de corp de armata

Ministrul Apararii a afirmat la Punctul de intalnire ca Romania va incerca sa gazduiasca unul dintre cele trei comandamente NATO, respectiv cel de 3 stele la nivel de corp de armata. Am avut.

FedCup: S-au pus in vanzare biletele pentru meciul Romania vs Elvetia, de la Cluj-Napoca

Federatia Romana de Tenis a anuntat, marti, ca au fost puse in vanzare biletele pentru partida dintre Romania si Elvetia, contand pentru play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup. Meciurile vor avea loc in zilele de 21 si 22 aprilie, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )