Libnet.ro
UNICEF

11:30

TARICEANU: Am o parere absolut execrabila despre calitatile profesionale ale lui Kovesi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TARICEANU: Am o parere absolut execrabila despre calitatile profesionale ale lui Kovesi

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca are o parere execrabila despre calitatile profesionale ale Laurei Codruta Kovesi si crede ca aceasta ar face o treaba buna fiind mana dreapta a lui Vladimir Putin. Tariceanu spune ca in Parlamentul European Kovesei nu a fost supusa unui interviu care sa-i evalueze calitatile profesionale, ci a fost un vot politic. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu, despre Kovesi: Nu o vad nimica - am o parere absolut execrabila despre calitatile ei profesionale

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica seara, ca are o parere execrabila despre calitatile profesionale ale Laurei Codruta Kovesi, mentionand ca nu o vede nimica, aceasta.

Tariceanu, despre calitatile profesionale ale lui Kovesi: Este buna ca mana dreapta a lui Putin, acolo ar face treaba excelenta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca are o parere execrabila despre calitatile profesionale ale Laurei Codruta Kovesi si crede ca aceasta ar face o treaba buna fiind mana dreapta a lui Vladimir Putin. Tariceanu spune ca in Parlamentul European Kovesei nu a fost supusa unui interviu care sa-i evalueze calitatile profesionale, ci a fost un vot politic.

Tariceanu, dupa victoriile lui Kovesi din comisiile PE: Am o parere absolut EXECRABILA despre calitatile ei profesionale. E buna de procuror de Putin!

Calin Popescu-Tariceanu a facut, duminica seara, o declaratie socanta despre fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi. Presedintele ALDE si al Senatului a afirmat ca are o parere execrabila despre calita.

Kovesi, ironizata de Tariceanu: Este buna ca mana dreapta a lui Putin

Calin Popescu Tariceanu, Presedintele Senatului, crede ca cel mai potrivit loc pentru Kovesi ar fi alaturi de Putin ca mana lui dreapta. Iar despre calitatile profesionale ale acesteia spune ca ar fi execrabile. De asemnea, Tariceanu sustine sus si tare ca Kovesi nu a fost supusa niciunui interviu care sa-i evalueze calitatile profesionale, ci a [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )