Libnet.ro
UNICEF

21:00

Tarile Ligii Arabe, pe deplin solidare cu Arabia Saudita fata de actiunile ostile ale Iranului

România Liberă România Liberă,
Tarile Ligii Arabe, pe deplin solidare cu Arabia Saudita fata de actiunile ostile ale Iranului

Tarile Ligii Arabe si-au exprimat duminica solidaritatea totala cu Arabia Saudita fata de actiunile ostile ale Iranului, intr-un moment in care o grava criza diplomatica opune cele doua puteri regionale, constata AFP. continuă pe România Liberă

Tensiuni in Orientul Mijlociu: Iranul acuza Arabia Saudita ca ar fi bombardat sediul ambasadei sale din Yemen

Iranul acuza Arabia Saudita ca ar fi bombardat sediul ambasadei sale din Yemen. Potrivit presei locale, avioanele coalitiei condusa de Arabia Saudita au bombardat ambasada Iranului din Sanaa, scrie bbc. com.

Iranul acuza Arabia Saudita ca i-a bombardat ambasada din Yemen

O noua etapa in escaladarea tensiunilor dintre Iran a si Arabia Saudita. Teheranul acuza Riadul ca i-a bombardat ambasada din Yemen in cursul unui raid aerian.

Cele mai fericite tari din lume: Arabia Saudita, in top. Unde s-a pierdut Europa?

Columbia, Fiji si Arabia Saudita sunt cele mai fericite tari din lume si acest lucru contrazice perceptia generala despre ce ii face fericiti pe oameni. Astfel, respectarea drepturilor umane, siguranta nationala si criminalitate redusa par ca nu.

Iranul si Arabia Saudita isi disputa suprematia in Orientul Mijlociu INFOGRAFIE

Izbucnirea si mai ales escaladarea atat de rapida a conflictului dintre Arabia Saudita si Iran, principalele puteri militare si economice din Orientul Mijlociu, are la baza si considerente economice.

Seicii au recurs la ultima solutie. Credit la banca pentru salariul lui Piturca din Arabia Saudita

Victor Piturca a dat o noua lovitura in Arabia Saudita, dupa ce a revenit la echipa care l-a dat afara in primavara anului trecut, Al Ittihad. Seicii care conduc clubul din Jeddah au recurs la o solutie disperata pentru.

Cu riscul de a avea probleme interne, Arabia Saudita a scazut pretul petrolului pentru Europa, pentru a pune piedici Iranului

Arabia Saudita a scazut brusc preturile petrolulului pe care il vinde in Europa, analistii considerand aceasta actiune o miscare care ar putea submina Iranul, in conditiile escaladarii tensiunilor intre cele doua tari rivale din Orientul Mijlociu.

Irak propune sa medieze o solutie in criza dintre Arabia Saudita si Iran

Irakul s-a oferit ca mediator in vederea unei solutionari a crizei diplomatice dintre Arabia Saudita si Iran, apreciind ca aceasta criza risca sa destabilizeze si mai mult intreaga regiune, relateaza Reuters in pagina electronica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )