Libnet.ro
UNICEF

07:30

Tata ma bate rau. Valentina este si mai rea. Mami si Minnie sunt cele mai bune cu mine. Jurnalul Ioanei Boureanu de cand avea 8 ani (FOTO)

B1 B1,
Tata ma bate rau. Valentina este si mai rea. Mami si Minnie sunt cele mai bune cu mine. Jurnalul Ioanei Boureanu de cand avea 8 ani (FOTO)

Scandalul dintre Cristian Boureanu si fosta sotie abia acum incepe. Femeia sustine ca nu a putut vorbi pana acum pentru ca s-a temut pentru viata ei si a fiicei sale. Ultimele imagini aparute. continuă pe B1

Surpriza: iPhone 7 este mai rapid decat orice MacBook Air

Ca in fiecare an, noul iPhone este semnificativ mai sprinten decat vechiul model. Nimeni nu se astepta insa ca iPhone 7 sa fie comparabil cu un MacBook Air si chiar sa-l depaseasca pe aceasta. iPhone 7, cel putin vizual, nu este un smartphone spectaculos din nici un punct de vedere. Mai mult decat atat, designul [].

Arma laser este mai aproape de realitate si va fi montata pe navele americane

Ideea de arma lasernu mai estede mult un domeniu SF, iar Marina Statelor Unite incearca sa introduca astfel de dispozitivein teatrele de razboi. Marina Statelor Unite lucreaza deja la creareaunui sistem de arme laser care sa fie montat pe anumite ambarcatiuni din dotarea armatei. Astfel, distrugatoare, crucisatoare si chiar portavioane vor putea fi dotate cu [].

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )