Libnet.ro
UNICEF

01:05

TATARU: in acest moment nu avem restrictii la nivel national, mergem efectiv pe masuri locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TATARU: in acest moment nu avem restrictii la nivel national, mergem efectiv pe masuri locale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, la Constanta, ca masurile de prevenire a raspandirii COVID-19 se vor lua la nivel local in functie de evolutia situatiei, nefiind necesara, in prezent, impunerea de restrictii la nivel national, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

O noua blocare la nivel national ar putea sa intre in vigoare in Germania, incepand de saptamana viitoare. Numarul cazurilor noi a ajuns la peste 8.600 de infectari

O reintroducere a carantinei la nivel national in Germania va fi discutata miercuri de cancelarul Angela Merkel cu sefii landurilor. Potrivit unui plan al autoritatilor de la Berlin, un nou blocaj general ar urma.

Urgent Cargus recruteaza peste 1.000 de persoane la nivel national

Urgent Cargus recruteaza peste 1. 000 de persoane la nivel national, compania avand deja o comunitate de peste 5. 000 de angajati si colaboratori, reprezentata de curieri si personal in hub-urile si depozitele din intreaga tara.

Nelu Tataru, despre situatia epidemiologica la nivelul judetelor: Avem sase judete care sunt peste 3 in acest moment (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca, in prezent, sunt sase judete care au indicele de peste 3 la mia de.

NELU TATARU: Avem pentru Terapie Intensiva 1.200 de paturi, cu extensie pana la 1.500

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Constanta, ca la Terapie Intensiva sunt la nivel national, pentru pacientii cu COVID-19, 1. 200 de paturi cu extensie pana la 1.

KLAUS IOHANNIS: Avem 3065 de paturi ATI pentru toti pacientii, la nivel national

Capacitatea sectiilor de Terapie Intensiva este in continua crestere, a declarat presedintele Klaus Iohannis, ieri, dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii si cu experti din domeniul medical.

Adrian Marinescu: Anumite restrictii foarte dure aduc rezolvare doar pe moment. Avem nevoie de echilibru

Medicul Adrian Marinescu de la Institutul 039;039;Matei Bals039;039; afirma ca 039;039;anumite masuri foarte stricte039;039; luate in contextul pandemiei cu noul coronavirus aduc o rezolvare 039;039;doar pe moment039;039;, el subliniind nevoia 039;039;de echilibru039;039;, deoarece panica nu duce la.

SORIN GRINDEANU: in acest moment, in Biroul permanent al Senatului PSD nu mai are majoritate

PSD nu mai are majoritate in Biroul permanent al Senatului, iar acest for nu s-a putut reuni pentru a pune pe ordinea de zi proiectul de lege privind alegerile parlamentare, retrimis de presedintele Klaus Iohannis in Parlament la reexaminare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )