Libnet.ro
UNICEF

15:01

Tataru, despre redeschiderea restaurantelor

România Liberă România Liberă,
Tataru, despre redeschiderea restaurantelor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat ca se doreste redeschiderea restaurantelor cat mai reped. continuă pe România Liberă

Ce spune ministrul Sanatatii despre redeschiderea restaurantelor

Regulile pentru redeschiderea restaurantelor exista din momentul redeschiderii teraselor, insa trebuie adaptate si, mai ales, respectate, a declarat luni ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Noi vrem sa fie cat mai repede, a raspuns Tataru, intrebat daca va fi posibila redeschiderea restaurantelor incepand cu 9 iulie.

Ministrul Sanatatii, despre redeschiderea restaurantelor: Daca evolutia pandemiei nu permite, relaxarile nu vor avea loc

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, vineri, ca redeschiderea restaurantelor este conditionata de evolutia pandemiei de coronavirus de pe teritoriul tarii. Evaluam fiecare crestere pe zi, pe.

Business report: Schimbari majore pentru firme si antreprenor. Vacante mai scumpe pe litoral de la 1 iulie. Preturile apartamentelor vechi cu trei camere au revenit pe plus. Redeschiderea restaurantelor- o chestiune de zile

Schimbari majore pentru firme si antreprenori in ce priveste sediul social si actionariatul * Vacante mai scumpe, de la 1 iulie, pe litoralul romanesc * Preturile apartamentelor vechi cu trei camere au revenit pe plus * Oficial din Horeca: Redeschiderea restaurantelor e o chestiune de zile * CE declanseaza proceduri de infringement pentru Romania privind exploatarea forestiera ilegala * Trei analisti economici, despre planul de relansare economica al Guvernului Orban * Directoarea Metroului a fost pusa sa demisioneze pentru ca n-a terminat Magistrala 5 la 30 iunie * Popa, BNR: Costul de finantare pentru economia reala s-a redus destul de consistent * DNA: Consiliera a fostului ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi, trimisa in judecata pentru trafic de influenta.

Nelu Tataru, despre motivul intrarii in politica: A venit PSD peste sala de operatie, ingradindu-mi anumite activitati

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat la Digi24 ca a decis sa intre in politica din cauza PSD, care a venit peste sala sa de operatii, ingradindu-i anumite activitati.

Ce spune Nelu Tataru despre pacientii internati cu COVID, dar asimptomatici, care nu mai vor sa stea in spital

Pacientii internati cu forme usoare de COVID-19 sau asimptomatici, care nu mai vor sa stea in spital se pot externa la cerere, dar trebuie sa isi asume acest lucru, iar daca ulterior sunt implicati intr-o ancheta epidemiologica, raspund penal, a declarat vineri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Reamintim ca CCR a decis ca pacientii cu coronavirus care nu au simptome nu mai pot fi tinuti spitalizati fara acordul lor, pe motiv ca li s-ar incalca drepturi fundamentale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )