Libnet.ro
UNICEF

01:05

Taximetrist injunghiat pe Calea 13 Septembrie din Capitala. Agresorii sunt cautati de politisti

Antena3 Antena3,
Taximetrist injunghiat pe Calea 13 Septembrie din Capitala. Agresorii sunt cautati de politisti

Un taximetrist a fost injunghiat, vineri, pe Calea 13 Septembrie din Capitala, in urma unui conflict cu doi barbati care au refuzat sa achite cursa, soferul fiind transportat la Spitalul Universitar, informeaza. continuă pe Antena3

Un taximetrist a fost injunghiat pe Calea 13 Septembrie. Agresorii sunt cautati de politisti

Un taximetrist a fost injunghiat, vineri, pe Calea 13 Septembrie din Capitala, in urma unui conflict cu doi barbati care au refuzat sa achite cursa, soferul fiind transportat la Spitalul Universitar, iar la ora transmiterii acestei stiri agresorii sunt cautati de politisti, transmite Mediafax.

Un taximetrist a fost injunghiat pe Calea 13 Septembrie; agresorii sunt cautati de politisti

Un taximetrist a fost injunghiat, vineri, pe Calea 13 Septembrie din Capitala, in urma unui conflict cu doi barbati care au refuzat sa achite cursa, soferul fiind transportat la Spitalul Universitar, iar la ora transmiterii acestei stiri agresorii sunt cautati de politisti, informeaza Mediafax.

Un taximetrist a fost injunghiat pe Calea 13 Septembrie. Agresorii sunt cautati de politisti.

Un taximetrist a fost injunghiat, vineri, pe Calea 13 Septembrie din Capitala, in urma unui conflict cu doi barbati care au refuzat sa achite cursa, informeaza Mediafax. Potrivit unor oficiali din Politia Capitalei, agresiunea a avut loc in jurul orei 17. 00, pe Calea 13 Septembrie, dupa ce taximetristul le-a cerut celor doi barbati sa achite cursa, iar acestia au refuzat. Dupa injunghierea taximetristului, cei doi barbati au fugit, iar in prezent sunt cautati de oamenii legii. Soferul, un .

Bucuresti: Taximetrist, in stare grava la spital, dupa ce a fost injunghiat pe Calea 13 Septembrie

Un taximetrist a fost injunghiat, vineri seara, de doi barbati, pe Calea 13 Septembrie din Bucuresti, relateazaB1 TV. Soferul de taxi se afla, in prezent, in stare grava la spital. Potrivit unor oficiali.

Dosarul privind agresarea ministrului Barbu: Peste 30 de persoane, in fata Sectiei 10 de Politie din Capitala pentru a-i sustine pe Craciun si Alexe

Peste 30 de persoane au venit joi dimineata in fata Sectiei 10 Politie din Capitala pentru a-i sustine pe Claudiu Craciun, Alexandru Alexe si pe ceilalti trei invinuiti in dosarul privind agresarea ministrului Daniel Barbu, chemati sa dea declaratii si sa fie instiintati ca au fost pusi sub acuzare. Claudiu Craciun, unul dintre liderii informali ai miscarii de contestare a proiectului minier de la Rosia Montana, a ajuns la sediul Sectiei 10 de Politie, unde a fost citat ca invinuit, alaturi de alte patru persoane, in dosarul in care se fac cercetari privind incidentul in care a fost agresat ministrul Culturii, Daniel Barbu. Acesta a stat de vorba cu grupul de sustinatori inainte de a intra la audieri.

Tanara de 24 de ani, lovita mortal in cartierul Militari din Capitala. Soferul a fugit de la locul accidentului

Un sofer a lovit mortal o studenta de 24 de ani, in cartierul Militari din Capitala, apoi a fugit de la locul faptei. Barbatul si-a ascuns masina la un prieten si a incercat sa se ascunda in comuna Chiajna.

Agresorul politistului injunghiat intr-o statie de tramvai din Capitala a fost prins

Barbatul suspectat ca a injunghiat un politist al Sectiei 20, pe 19 octombrie, in statia tramvaiului 41 din zona Pietei Crangasi, a fost prins in noaptea de miercuri spre joi. Atacatorul a fost retinut.

Barbatul care a injunghiat un politist din Capitala a fost PRINS.

Barbatul care a injunghiat un politist al Sectiei 20, pe data de 19 octombrie, in statia tramvaiului 41 din zona Pietei Crangasi, a fost prins in noaptea de miercuri spre joi, de politistii Serviciului Omoruri din Politia Capitalei,, transmite Mediafax. Barbatul este retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat magistratilor Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru tentativa de omor. Potrivit unor surse din Politie, suspectul are 21 de ani si este membru a .

Barbatul care a injunghiat un politist din Capitala a fost RETINUT.

Este vorba despre un tanar in varsta de 21 de ani, Catalin Dumitru Diaconu. El a fost prins, in noaptea de miercuri spre joi, si retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tentativa de omor calificat. Surse aproiate anchetei sustin ca tanarul ar fi membru galeriei unei echipe de fotbal din Bucuresti Procurorii au retinut ca, la data de 19. 2013, in timp ce se afla in refugiul statiei de tramvai Piata Cringasi, Catalin Dumitru Diaconu l-a injunghiat pe politistul de la Sectia 20, cu un .

Cum s-au pregatit de Halloween elevii unei scoli private din Capitala

Cei 65 de elevi ai scolii private Little London Pipera s-au pregatit cu mic cu mare sa intampine sarbatoarea de Halloween asa cum se cuvine. Costumati in vrajitoare, Harry Potter sau Spider-Man, elevii si-au dat toata silinta sa fie cat mai originali.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )