Libnet.ro
UNICEF

09:15

Teleorman: Trei localitati, afectate de inundatii FOTO, VIDEO

Adevărul Adevărul,
Teleorman: Trei localitati, afectate de inundatii FOTO, VIDEO

Trei localitati din judetului Teleorman sunt afectate de inundatiile produse ca urmare a ploilor abundente, luni seara pompierii intervenind pentru evacuarea apei din case si gospodarii. continuă pe Adevărul

Teleorman: Trei localitati, afectate de inundatii

Trei localitati din judetului Teleorman sunt afectate de inundatiile produse ca urmare a ploilor abundente, luni seara pompierii intervenind pentru evacuarea apei din case si gospodarii.

FOTO VIDEO Gospodarii si strazi inundate in doua localitati din Sibiu, in urma unei ploi torentiale

Autoritatile intervin, sambata seara, in localitatile Sacadate si Apoldu de Sus, din judetul Sibiu, afectate de o ploaie torentiala care a inundat gospodarii, subsoluri de cladiri si strazi. Localnicii spun ca in 15 20 de minute de precipitatii nivelul apei a ajuns la jumatate de metru pe strazi si s-au format torenti.

FOTO VIDEO Zeci de case inundate in judetul Sibiu. A fost solicitat ajutor din Hunedoara, Alba si Valcea

Efectele Codului Portocaliu de ploi abundente se resimt in judetul Sibiu. in mai multe localitati pompierii si salvatorii au lulcrat toata noaptea pentru a evacua apa din curti, pivnite si locuinte. in judetul Sibiu a venit si secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat, pentru a examina situatia.

FOTO VIDEO Bilantul inundatiilor din Japonia: Cel putin 81 de persoane au murit

Cel putin 81 de persoane au murit in urma ploilor torentiale si alunecarilor de teren din Japonia, in timp ce alte cateva zeci sunt in continuare disparute, au anuntat duminica autoritatile, relateaza Reuters.

FOTO VIDEO Orasul de vacanta. Nopti albe la NEVERSEA 2018

Plaja Modern din Constanta s-a transformat intr-un oras de vacanta la NEVERSEA 2018. Festivalul a creat o atmosfera in care muzica este doar pretextul pentru cateva ore petrecute intr-o lume fantastica, cu jocuri, desene pe piele, acrobatii, relaxare, cumparaturi.

FOTO VIDEO Orasul de vacanta. Nopti albe la NEVERSEA 2018. Omagiu adus lui Avicii, pe scena festivalului

Plaja Modern din Constanta s-a transformat intr-un oras de vacanta, la NEVERSEA 2018. Festivalul a creat o atmosfera in care muzica este doar pretextul pentru cateva ore petrecute intr-o lume fantastica, cu jocuri, desene pe piele, acrobatii, relaxare, cumparaturi.

SOC la CUPA MONDIALA! Dupa Argentina, si BRAZILIA si-a facut bagajele. Belgia a produs MAREA SURPRIZA (FOTO, VIDEO)

Brazilia a fost eliminata de la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. Nationala Selecao a fost invinsa vineri, la Kazan, de echipa Belgiei, in sferturile de finala ale competitiei, cu scorul de 2-1 2-0 la.

FOTO VIDEO Mai multi protestatari au blocat o trecere de pietoni in Piata Victoriei

Cateva zeci de protestatari au blocat, vineri seara, o trecere de pietoni din Piata Victoriei. Mai multi oameni s-au asezat pe asfalt.

Continua actiunile REZIST: Protestatarii BLOCHEAZA Soseaua Bucuresti - Ploiesti (FOTO, VIDEO)

Protestatarii rezist ies din nou in strada, vineri, in semn de protest fata de ultimele modificari ale codurilor penale. La ora transmiterii acestei stiri, mai multe persoane traverseaza trecerea de pietoni d.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1922 seconds )