Libnet.ro
UNICEF

17:30

Tesla a devenit cel mai valoros producator auto din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tesla a devenit cel mai valoros producator auto din lume

Tesla a devenit miercuri cel mai valoros producator auto din lume, cu o capitalizare de piata care a depasit pentru prima oara valoarea de piata a Toyota. continuă pe Ziarul Bursa

Tesla este noul cel mai mare producator auto din lume

Tesla a devenit miercuri cel mai valoros producator auto din lume, cu o capitalizare de piata care a depasit pentru prima oara valoarea de piata a Toyota, transmite CNBC, transmite News. ro.

Tesla a devenit cel mai valoros producator din lume, depasind capitalizarea Toyota

Tesla a devenit miercuri cel mai valoros producator auto din lume, cu o capitalizare de piata care a depasit pentru prima oara valoarea de piata a Toyota, transmite CNBC.

Cel mai cunoscut circ contemporan din lume se inchide din cauza pandemiei, dupa 36 de ani de activitate

Cirque du Soleil, celebra companie de divertisment si cel mai mare producator de circ contemporan din lume, a depus cerere de faliment. Compania a anuntat ca ii va concedia pe cei 3. 500 de angajati.

Cel mai grav accident rutier din istoria Romaniei. Cum au incercat comunistii sa ascunda tragedia in care au murit 48 de oameni

In urma cu 40 de ani, un autobuz cu 83 de pasageri care care circula pe ruta Falticeni Botosani a ieit de pe sosea si s-a rasturnat intr-o mlastina. Doar 35 de oameni au reusit sa se salveze.

Tesla depaseste Toyota si devine cea mai scumpa companie auto de pe piata bursiera

Producatorul de vehicule electrice de ultima generatie Tesla a devenit miercuri cea mai scumpa companie automobilistica globala de pe piata de valori, depasind Toyota, chiar daca compania Elon Musk vinde cu mult mai putine masini decat concurentul sau japonez, potrivit AFP.

Florin Citu, despre IMM Invest: Este cel mai de succes program din ultimii 30 de ani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, anunta ca, pana la sfarsitul saptamanii trecute, peste 8.

Reteta Nutella de casa. Cel mai bun desert cu doar 5 ingrediente

Oare cine poate rezista ciocolatei. Starea de bine si papilele gustative se activeaza de cum vedem tableta cu patratele lucioase, borcanul cu celebra Nutella sau prajiturile inecate in delicioasa crema de cacao. Reteta Nutella de casa Dar cum se prepara acasa o crema de ciocolata care ar putea impresiona si cel mai exigent cofetar. Cu .

Coronavirus Israel: Cel mai mare numar de infectii zilnice de la izbucnirea pandemiei

Israelul a inregistrat in ultimele 24 de ore 859 de cazuri, cel mai mare numar de infectii zilnice cu coronavirus de la izbucnirea pandemiei, la putin timp dupa ce a impus noi restrictii in urma unei relaxari precipitate, relateaza miercuri Times of Israel si Agerpres.

Transfagarasanul, deschis circulatiei rutiere: de cand poti sa te plimbi pe cel mai frumos drum

In cazul in care vrei sa iesi din casa si sa te plimbi pe Transfagarasan, cel mai frumos drum din Romania este deschis circulatiei rutiere incepand de astazi, 1 iulie, cu un.

Cel mai recent sondaj. PSD si alte partide, in picaj inainte de alegeri. Ce se intampla cu PNL si USR-PLUS

In cel mai recent sondaj realizat de IMAS, in luna iunie, PNL ramane primul partid in preferintele romanilor. PSD continua sa scada in intentiile alegatorilor, iar alianta USR-PLUS inregistreaza o usoara crestere de incredere fata de datele colectate in luna februarie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )