Libnet.ro
UNICEF

08:46

Testul suprem al sunetului pentru iPhone: Care se aude cel mai bine [VIDEO]

Playtech Playtech,
Testul suprem al sunetului pentru iPhone: Care se aude cel mai bine [VIDEO]

Pentru ca exista in continuare modele functionale ale tuturor iPhone-urilor, cineva s-a gandit sa faca un test comparativ al puterii audio cu toate variantele. Orice utilizator de iPhone va poate confirma ca nu toate telefoanele iesite din Cupertino sunt la fel. Schimbarile de design, din doua in doua generatii, sunt cele mai evidente. Se pare []. continuă pe Playtech

VIDEOFOTO: OKU, un gadget conceput pentru iPhone, capabil sa-ti scaneze pielea si sa depisteze capusele

OKU a fost prezentat prima oara, in faza de prototip, la CES 2015 si vrea sa fie primul dispozitiv personal de scanare al pielii. Este un gadget revolutionar in domeniul dermatologiei si disponibil 24 de ore din 24 de ore prin intermediul unui iPhone, potrivit techcrunch. cn. Practic functioneaza ca un mini scaner care e capabil sa detecteze cele mai mici probleme la nivelul epidermei, inclusiv poate identifica capusile.

Vanzari record in China pentru iPhone 6

Vanzarile iPhone 6 in China au depasit 10 miliarde de dolari in primul trimestru, veniturile Apple pe piata chineza atingand valori record. Aproximativ 22 de procente din vanzarile totale au fost realizate in.

Rusia: Google a fost amendat cu 1.350 euro pentru ca a afisat reclama pentru clinici care efectueaza avorturi

Arbitrul rus al concurentei a anuntat luni o amenda de 100. 000 de ruble 1. 350 euro) pentru gigantul american Google pentru faptul ca a afisat pe motorul sau de cautare reclame pentru clinici care efectueaza avorturi, potrivit AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )