Libnet.ro
UNICEF

16:30

TESZT 2015 O saptamana de teatru de cel mai inalt nivel la Timisoara. Spectacole oferite de companii din Serbia, Ungaria, Croatia, Slovenia si Romania

Adevărul Adevărul,
TESZT 2015 O saptamana de teatru de cel mai inalt nivel la Timisoara. Spectacole oferite de companii din Serbia, Ungaria, Croatia, Slovenia si Romania

Festivalul de teatru TESZT 2015, unul din evenimentele traditionale din Timisoara, se va desfasura intre 23-30 mai, la Teatrul Maghiar Csiky Gergely. continuă pe Adevărul

Migratia in Marea Britanie a atins cel mai inalt nivel din ultimii 20 de ani

Migratia neta a crescut in 2014 pentru al doilea an consecutiv, la cel mai inalt nivel din ultimele doua decenii, in pofida tintei noului Guvern Cameron de a o reduce semnificativ, a anuntat joi Oficiul britanic.

Migratia in Marea Britanie, la cel mai mare nivel din ultimii 20 de ani

Migratia neta a crescut in 2014 pentru al doilea an consecutiv, la cel mai inalt nivel din ultimele doua decenii, in pofida tintei noului Guvern Cameron de a o reduce semnificativ, a anuntat joi Oficiul britanic de statistica, in timp ce premierul se.

Barack Obama, cel mai iubit presedinte al Internetului: Ce recorduri a doborat

Barack Obama stie, cu siguranta, sa isi promoveze imaginea in online si sa pastreze legatura cu publicul. Asta o spun conturile sale de Facebook si Twitter, nu noi. De cand activeaza in online, Obama a strans43,185,316 de fani pe Facebook. Ocupa a treia pozitie in topul celor mai urmarite pagini care apartin persoanelor, dupa Katy [] Barack Obama, cel mai iubit presedinte al Internetului: Ce recorduri a doborat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO Real Madrid - Getafe 7-3/ Galacticii, fara trofeu castigat - Ronaldo, cel mai bun marcator din Primera Division

Real Madrid a incheiat cu o victorie categorica, scor 7-3 cu Getafe, editia 2014-2015 din Primera Division. Galacticii nu au cucerit niciun trofeu, fiind nevoiti sa se multumeasca cu titlul de cel mai bun marcator castigat de Cristiano Ronaldo 48 de goluri).

Cum a reusit Xiaomi Mi Note Pro sa fie cel mai performant Android

Construit in jurul unui Snapdragon 810, noul Xiaomi Mi Note Pro a reusit sa depaseasca in teste performanta unui Nexus 6, Galaxy S6 sau LG G3. Pentru o perioada destul de lunga, s-a considerat ca Snapdragon 810 de la Qualcomm, desi este un procesor foarte performant, poate fi perceput ca un esec din cauza unor [] Cum a reusit Xiaomi Mi Note Pro sa fie cel mai performant Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bagdadul ramane cel mai periculos oras din lume. Vezi care e cel mai riscant oras din Europa

Bagdadul este cel mai periculos oras din lume la capitolul risc terorist, Parisul si Belfastul fiind cele mai riscante orase din Europa, potrivit unui clasament realizat de Verisk Maplecroft, informeaza publicatia.

Mircea Diaconu, despre cel mai nou film in care joaca: Comedia Doar cu buletinul la Paris ascunde in ea tristete

Comedia Doar cu buletinul la Paris ascunde in ea tristete, a spus actorul Mircea Diaconu, despre cel mai recent film in care joaca. Este o reteta de comedie buna, dar e de-o tristete. si e la baza o.

Cel mai mare pelerinaj catolic din Europa de Est

Sute de mii de oameni au venit la cel mai mare pelerinaj catolic de Rusalii, la Sumuleu Ciuc. Mai exact, 150. 000 de oameni au venit pentru pelerinaj. Multi dintre ei au venit dotati cu umbrele, paturi si sunt.

Novak Djokovic, despre posibilul sfert cu Rafael Nadal de la Roland Garros: El joaca la Paris cel mai bun tenis al sau, am nevoie de o zi perfecta

Novak Djokovic pare mai aproape ca oricand de castigarea in premiera a trofelului de la Roland Garros, mai ales dupa sezonul de exceptie pe care l-a avut pana acum. Sarbul ramane cu picioarele pe pamant si precizeaza ca Nadal este inca foarte greu de batut la Paris. El joaca aici n. r. Roland Garros) cel mai bun tenis al sau, am nevoie de o zi perfecta pentru a-l invinge, a spus liderul mondial. Daca nu se intampla vreo surpriza majora, cei doi rivali s-ar putea duela in sferturile de finala ale competitiei de la Paris.

Les femmes dAlger, cel mai scump tablou vandut vreodata la licitatie

O panza realizata de Pablo Picasso a devenit cel mai scump tablou vandut vreodata la licitatie dupa ce un seic a platit 179,36 milioane de dolari. Seicul Hamad bin Yasem bin Yaber Al Zani este fostul premier al .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )