Libnet.ro
UNICEF

05:30

Texas, SUA: Doi morti in urma unui schimb de focuri intr-o clinica a armatei

România Liberă România Liberă,
Texas, SUA: Doi morti in urma unui schimb de focuri intr-o clinica a armatei

Doua persoane au murit, marti, in cursul unui schimb de focuri intr-un centru medical al armatei din Texas. Una din cele doua persoane este chiar presupusul atacator, a anuntat un oficial al armatei. continuă pe România Liberă

Doi MORTI in urma unui atac armat, intr-o clinica din Texas a armatei americane

Doua persoane au murit, marti, inclusiv presupusul atacator, in cursul unui schimb de focuri intr-un centru medical al armatei din Texas sudul Statelor Unite), a anuntat un oficial citat de AFP.

Atac soldat cu doi morti in Libia asupra unui petrolier care are la bord si marinari romani

Un petrolier care are la bord inclusiv trei marinari romani a fost vizat de un atac militar aerian de origine necunoscuta in portul Derna, fief islamist din estul Libiei, a anuntat luni paza de coasta greaca, precizand ca doi membri ai echipajului au murit, relateaza AFP.

Caz socant in SUA. O fetita de 7 ani a supravietuit miraculos in urma unui accident de avion

Caz socant peste ocean, unde o fetita de numai sapte ani a supravietuit miraculos in urma unui accident de avion. Se afla cu familia intr-o aeronava de mici dimensiuni care s-a prabusit in statul american.

Pericol de explozie la Sighet. Teava de gaz sparta in urma unui accident rutier

Pericol de explozie in municipiul Sighetu Marmatiei. O teava de gaz a fost sparta in urma unui accident rutier. La fata locului s-au deplasat cei de la gaze, politistii, dar si medicii.

UPDATEMarinar roman ucis in Libia, la bordul vasului grecesc pe care lucra. Nava a fost tinta unui atac cu racheta

Un petrolier sub pavilion liberian si cu armator grec, ancorat in portul Derna din Libia a fost vizat de un atac militar. Doi membri ai echipajului au decedat in urma bombardamentului, un roman si un grec. Fortele armate libiene au confirmat mai tarziu ca ei au bombardat un petrolier suspect.

Marinar roman, ucis in urma unui atac asupra unui petrolier, in Libia

Un petrolier care are la bord inclusiv trei marinari romani a fost vizat de un atac militar aerian de origine necunoscuta in portul Derna, estul Libiei. Paza de coasta greaca a informat ca doi membri ai echipaju.

Marinar roman, ucis in urma unui atac asupra unui petrolier grec, in Libia (VIDEO)

Un petrolier grec care are la bord inclusiv trei marinari romani a fost vizat de un atac militar aerian de origine necunoscuta in portul Derna, estul Libiei. Paza de coasta greaca a informat ca doi membri ai.

Un marinar roman a fost ucis in urma unui atac asupra unui petrolier, in Libia

UPDATE- Ministerul Afacerilor Externe a confirmat, luni, ca un marinar roman a murit la bordul petrolierului bombardat in Libia. Potrivit unui comunicat al MAE, tatal marinarului ucis se afla pe acelasi petroli.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )