Libnet.ro
UNICEF

22:15

Theresa May, succesoarea lui David Cameron?

România Liberă România Liberă,
Theresa May, succesoarea lui David Cameron?

Ministrul de interne britanic Theresa May a castigat marti detasat prima runda a votului deputatilor conservatori menit sa-l desemneze pe noul lor lider, care va fi si prim-ministrul care va negocia divortul de Uniunea Europeana, relateaza AFP, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Theresa May, ministrul de Interne britanic, favorita pe pozitia lui David Cameron

Theresa May, ministrul de Interne britanic, favorita pe pozitia lui David Cameron .

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May, favorita pentru inlocuirea lui David Cameron

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May este favorita pentru inlocuirea lui David Cameron in fruntea Partidului Conservator si ca premier, dupa ce mai multi parlamentari si-au declarat sustinerea pentru ea, scrie Bloomberg.

BREXIT. Cine ii va lua locul lui David Cameron in cea mai grea perioada a Marii Britanii

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May, a ajuns cu un pas mai aproape de a-i lua locul lui David Cameron in fruntea Partidului Conservator si ca premier, dupa ce mai multi parlamentari si-au.

Brexit. Partidul Conservator incepe selectia candidatilor care vor fotoliul de premier al lui David Cameron

Partidul Conservator din Marea Britanie incepe, marti, procedura de selectie a unui nou sef de Guvern, care sa il inlocuiasca pe David Cameron. Candidatii favoriti pentru functia de premier sunt ministrul de Interne, Theresa May, si secretarul de stat, Andrea Leadsom.

Brexit. Theresa May, candidata la postul de premier al Marii Britanii, doreste sa obtina un acord comercial cu UE, prin care sa limiteze imigratia

Unul dintre aspirantii la postul de premier al Marii Britanii, Theresa May, a promis ca va incerca sa obtina un acord comercial cu Uniunea Europeana, care sa contina clauze prin care sa fie limitata libertatea de circulatie.

Theresa May: Marea Britanie are nevoie de o pozitie clara de negociere inainte de invocarea articolului 50

Secretarul de stat britanic Theresa May, unul dintre favoritii pentru pozitia de premier al Marii Britanii, sustine ca tara sa trebuie sa aiba o viziune clara asupra pozitiei sale de negociere asupra unui acord post-Brexit cu Uniunea Europeana inainte de declanseze articolul 50 din tratatul de la Lisabona, informeaza Reuters.

Brexit. Lupta pentru succesiunea lui David Cameron se intensifica. Cine este creditat cu prima sansa

Principalii rivali in cursa pentru succesiunea premierului demisionar David Cameron isi transmit, prin presa scrisa si emisiuni televizate, mesaje din ce in ce mai taioase, intr-un ultim efort de crestere a sprijinului in randul conservatorilor, relateaza AFP.

Ministrul britanic de Externe o sustine pe Theresa May pentru functia de prim-ministru

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, a anuntat, astazi, ca va sustine candidatura Theresei May la functia de premier al Regatului Unit, fiind de parere ca aceasta este destul de pragmatica pentru a obtine cea mai buna afacere pentru Marea Britanie in cadrul procesului de iesire din UE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )