Libnet.ro
UNICEF

10:30

TIFF 2013: Recomandari ziua a 2-a.

România Liberă România Liberă,
TIFF 2013: Recomandari ziua a 2-a.

Fara sa fi vazut toate filmele din Festival, m-am gindit ca ar putea fi util sau macar distractiv sa incerc sa formulez un jurnal al proiectiilor pe care eu le-as urmari la TIFF in fiecare zi daca filmele nu s-ar suprapune si daca nu ar fi nimic altceva de facut in afara vizionarilor. Un fel de ghid prin festival, cu alegeri motivate de numele realizatorilor proiectelor, de pozitia filmelor in cadrul TIFF sau de locurile in care aceste filme au fost prezente si dinspre care vin . continuă pe România Liberă

TIFF 2013, Kiarostami, prima zi.

Uneori trebuie sa mergi pina la Cannes pentru a realiza citeva lucruri. Facind o retrospectiva a locurilor in care am fost pina acum, daca doresti sa intilnesti cinematograful din punct de vedere cultural si daca vrei sa asisti la un eveniment cultural ca totalitate a spatiilor pe care le deschide), nu are sens sa mergi la Cannes. Ci trebuie sa mergi la festivaluri precum TIFF, New Horizons din Wroclaw, Polonia, sau ASTRA din Sibiu. Sarajevo, poate, si alte festivaluri de dimensiuni .

Peste 1600 de spectatori la deschiderea TIFF 2013

Pe scena Ursus Open Air Piata Unirii) din inima orasului Cluj s-a deschis oficial, aseara, la 20. 45, cea de-a 12-a editie a Festivalul International de Film Transilvania, in prezenta invitatilor, a.

incepe TIFF 2013! Weekend la Castel, concerte si proiectii speciale in primele zile de festival

FestivalulInternational de Film Transilvaniaincepe azi, de la 20. 45, in Piata Unirii din Cluj, cu o premiera in Romania marcaPedro Almodovar -Amantii pasagerii/ Los Amantes Pasajeros. Apoi cinefilii sunt invitati la castelul Bontida pentru un weekend dedicat familiilor.

incepe TIFF 2013, cel mai mare festival de film din Romania! Weekend la Castel, concerte si proiectii speciale in primele zile de festival

FestivalulInternational de Film Transilvaniaincepe azi, de la 20. 45, in Piata Unirii din Cluj, cu o premiera in Romania marcaPedro Almodovar -Amantii pasagerii/ Los Amantes Pasajeros. Apoi cinefilii sunt invitati la castelul din Bontida pentru un weekend dedicat familiilor. Afla ce filme trebuie vazute in acest weekend.

incepe TIFF 2013! Weekend la Castel, concerte si proiectii speciale in primele zile de festival

Festivalul International de Film Transilvania debuteaza maine, 31 mai, de la 20. 45, in Ursus Open Air Piata Unirii) din Cluj, cu o portie de umor marca Pedro Almodovar. Amantii pasagerii/ Los Amantes Pasajeros,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )