Libnet.ro
UNICEF

07:15

Timisoara ramane fara apa calda

România Liberă România Liberă,
Timisoara ramane fara apa calda

Furnizarea de apa calda in Timisoara a fost oprita, joi seara, de compania de termoficare din municipiu, Colterm SA, dupa ce E. On Gaz a sistat alimentarea cu gaze naturale a societatii din cauza unor datorii. continuă pe România Liberă

Timisoara a ramas fara apa calda

Situatie fara precedent la Timisoara, unde intreg municipiul a ramas fara apa calda. Societatea Colterm a sistat furnizarea apei calde pentru toti abonatii. Angajatii de la dispeceratul companiei au sustinu.

Primarul interimar al Capitalei: Garantez ca bucurestenii nu vor ramane fara apa calda si caldura

Primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Marin, a declarat, miercuri, ca da garantii ca bucurestenii nu vor ramane fara apa si caldura, iar ELCEN va primi banii necesari pentru a-si plati toti furnizorii.

Zeci de mii de familii din Timisoara, inclusiv primarul, au ramas fara apa calda. Se cauta un credit de 50.000.000 de lei pentru achitarea datoriilor Colterm

Pentru a doua oara in ultimii cinci ani si pentru prima data in mandatul primarului Nicolae Robu, timisorenii racordati la sistemul centralizat raman fara apa calda si caldura dupa sistarea gazului de catre Eon Gaz, furnizor cu care a fost inlocuit OMV Petrom, care oprise la randul sau gazul din cauza datoriilor. Pentru a reusi sa isi achite datoriile, Colterm lucreaza la accesarea unui credit de 50. 000 de lei.

Promisiunea facuta de primarul interimar al Capitalei. Bucurestenii trebuie sa aiba apa calda si agent termic

Primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Marin, a declarat, miercuri, ca da garantii ca bucurestenii nu vor ramane fara apa si caldura, iar ELCEN va primi banii necesari pentru a-si plati toti.

1.650 de apartamente, fara apa calda si caldura, desi existau solutii tehnice. S-a dat liber la debransari, la intrarea in iarna

Sedinta Adunarii Generale a Asociatilor de la societatea care distribuie agentul termic in sistemul centrlaizat de termoficare, Tetkron SRL patronata de Consiliul Local), vine sa demonstreze, inca odata, daca mai era cazul, incompetenta si reaua vointa a celor care si-au incasat lefurile fara bataie de cap pana cand au descins procurorii anticoruptie.

Bucurestiul si Constanta ar putea ramane fara caldura si apa calda

Romgaz a anuntat ca va opri alimentarea cu gaze in Bucuresti si Constanta, din cauza datoriilor acumulate de Electrocentrale Bucuresti, compania care administreaza centralele si este tot a statului. Astfel, circa 650. 000 de apartamente vor ramane fara.

Livrarea apei calde si caldurii in Bucuresti ar putea fi afectata, daca ELCEN nu va prezenta, in doua saptamani, un program de stingere a datoriilor fata de Romgaz

Compania producatoare de gaze Romgaz a anuntat luni ca va continua relatiile contractuale cu producatorul de energie termica ELCEN doar daca va prezenta pana pe 15 octombrie 2015 un program ferm de stingere a datoriilor. In cazul in care ELCEN nu va prezenta acest program de stingere a datoriilor pe care le are fata de Romgaz, livrarile de gaze naturale vor fi sistate incepand cu data de 16 octombrie 2015. Astfel, ELCEN risca sa nu mai poata avea o parte din materia prima necesara producerii de energie termica la nivelul Bucurestiului. Pe de alta parte si ELCEN are recuperat o creanta de peste 3,6 miliarde de lei de la furnizorul de apa calda si caldura RADET.

Veste salvatoare pentru bucuresteni. Vor avea caldura si apa calda

Directorul general al ELCEN, Marcel Octavian Nicolaescu, a declarat marti ca Electrocentrale Bucuresti a convenit cu Romgaz sa esaloneze datoriile. Bucurestenii vor avea astfel caldura si apa calda de la 16.

Alerta in Bucuresti. Motivul pentru care locuitorii Capitalei ar putea ramane fara caldura

Bucurestenii ar putea ramane fara caldura in prag de iarna. Compania de stat Romgaz Medias someaza ELCEN Bucuresti, compania care asigura cu agent termic Capitala, sa isi plateasca datoriile. Daca nu,.

Veste proasta pentru parlamentari. Ar putea ramane fara masini pentru deplasari in colegiu

Parlamentarii ar putea ramane fara masini pentru deplasari in colegiu, urmand sa primeasca, in schimb, o suma forfetara de 1400 de lei pentru acoperirea cheltuielilor de transport in colegiul in care au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )