Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cu toate panzele sus spre Cupa Mondiala 2014: Romania intalneste Grecia la baraj.

România Liberă România Liberă,
Cu toate panzele sus spre Cupa Mondiala 2014: Romania intalneste Grecia la baraj.

Nationala de fotbal a Romaniei intalneste Grecia la barajul de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia, care va avea loc anul viitor. Tricolorii au avut noroc la tragerea la sorti de la Zurich, acolo unde s-a decis soarta ultimelor calificari, Grecia fiind cel mai accesibil adversar posibil. Echipele vor juca pe 15 noiembrie, la Atena si pe 19 noiembrie, la Bucuresti. CITESTE SI: VIDEO: Tragere sorti BARAJ: Romania intalneste Grecia, adversarul cel mai accesibil! Victor Piturca, prezent . continuă pe România Liberă

Romania va juca impotriva Greciei in barajul pentru Cupa Mondiala 2014

Echipa nationala a Romaniai va intalni Grecia, primul meci in deplasare, in barajul pentru Cupa Mondiala din 2014. Echipa nationala a Romaniei a primit cel mai accesibil adversar din urna capilor de serie, la t.

Romania va juca impotriva Greciei in barajul pentru Cupa Mondiala 2014

Echipa Romaniei de fotbal o va intalni pe cea a Greciei in barajul de calificare pentru Cupa Mondiala din 2014.

VIDEO Va mai amintiti deMladen Rudonja, slovenul care a curmat drumul Romaniei spre Cupa Mondiala din 2002?

In 2001, Romania, cu Hagi selectioner, a jucat baraj de calificare la Campionatul Mondial. Dupa o dubla mansa cu Slovenia, tricolorii au ramas acasa. Eroul slovenilor in acel baraj a fost Mladen Rudonja, care a marcat la Bucuresti singurul sau gol din cariera pentru nationala.

Romania la barajul pentru Cupa Mondiala din 2014. Vom afla adversara luni

Reprezentativa de fotbal a Romaniei isi va afla, luni, adversara din barajul de accedere la Cupa Mondiala din 2014, din Brazilia, tragerea la sorti fiind programata la sediul FIFA de la Zurich de la ora 15. 00, conf.

Baraj CM 2014: Reactii dupa aflarea adversarei. Batem Grecia?.

Dubla mansa Romania - Grecia a starnit deja primele reactii dupa tragerea la sorti de la Zurich, cand tricolorii si-au aflat adversara din barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala 2014. Romania va evolua impotriva Greciei pe 15 noiembrie, in deplasare si pe 19 noiembrie, la Bucuresti, potrivit Mediafax. Nu exista outsider la baraj. Exista doua echipe competitive, fiecare cu sansa ei, totul depinde de anumite detalii. Sa speram ca noi vom aduce in aceste meciuri cu Grecia un plus si ca .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )