Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tokyo 2020: Prima tara care anunta ca nu va trimite sportivi la Jocurile Olimpice in vara acestui an

Adevărul Adevărul,
Tokyo 2020: Prima tara care anunta ca nu va trimite sportivi la Jocurile Olimpice in vara acestui an

Canada este prima tara care anunta oficial ca nu isi va trimite sportivii sa concureze la Tokyo daca Jocurile Olimpice nu vor fi amanate. continuă pe Adevărul

Canada, prima tara care se retrage de la JO 2020. Organizatorii inca ezita sa amane Olimpiada de la Tokyo, in ciuda pandemiei de COVID-19

Canada a devenit prima tara ce va boicota Jocurile Olimpice de la Tokyo pe fondul pandemiei de COVID-19, in timp ce Australia a transmis lotului sau sa se pregateasca pentru mutarea concursului in 2021, iar.

Canada, prima tara care vrea sa boicoteze Jocurile Olimpice. Suna a santaj la adresa CIO

Comitetul Olimpic si Paralimpic din Canada intentioneaza sa boicoteze Jocurile Olimpice de la Tokyo pe fondul pandemiei de coronavirus.

Tokyo 2020: Jocurile Olimpice, a fi sau a nu fi amanate? CIO si presedintele Bach, un pas in spate

Sportul mondial nu isi mai pune de saptamani bune intrebari legate de cine anume va castiga o competitie sau alta, ci cand se va putea relua activitatea competitionala. Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt cel mai mare eveniment sportiv al anului, cu 33 de sporturi sub umbrela sa care ar trebui sa dea start intrecerilor pe 24 iulie. Duminica, Comitetul International Olimpic a anuntat insa, in premiera, ca ia in calcul si amanarea Jocurilor.

Tara care are o solutie prin care sa aiba grija de pacienti in timpul pandemiei

In plina pandemie de coronavirus, medicii sunt extrem de solicitati. Spitalele sunt supraaglomerate, iar situatia e dificila pe alocuri. O tara, insa, a gasit solutia. E pandemie de.

Mai erau disponibile 8.612 teste pentru COVID-19 duminica seara, la nivel national. Care e prima tara europeana la acest capitol si ce state au fost criticate pentru pasivitate

Grupul de Comunicare Strategica a precizat ca, duminica seara, numarul de teste disponibile in cele 11 centre de testare de la nivel national era de 8. Trendul ritmului de testare nu este unul uniform in.

Flacara olimpica a ajuns in Japonia, tara care ar trebui sa gazduiasca Jocurile Olimpice, in aceasta vara

Flacara olimpica a ajuns, in cele din urma, in Japonia, tara care ar trebui sa gazduiasca Jocurile Olimpice, in aceasta vara.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )